Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extender som förlänger och förstärker ditt WiFi

Netgear EX6110 AC1200 Dual Band WiFi Range Extender

  Art.nr: 1002332
 • 802.11 b/g/n/ac Dual Band
 • Upp till 1200 Mbps
 • Kompatibel med alla routers
 • LED-indikatorer
 • Förstärk och förläng ditt WiFi

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

NETGEAR EX6110 AC1200 WiFi Range Extender ökar räckvidden på ditt befintliga nätverk och levererar AC dual-band WiFi upp till 1200 Mbps. Det fungerar med alla WiFi-routers och är idealisk för HD-videostreaming och spel. Få den anslutning du behöver för surfplattor, smartphones, bärbara datorer och mer.

Optimera ditt befintliga WiFi-nätverk och utöka det till svårtillgängliga platser med nästa generations AC WiFi-teknik. Koppla bara in det till ett uttag och upplev skillnaden.

 • Skapa starkare WiFi-åtkomst för 802.11 b / g / n & ac-enheter
 • Utöka 2,4 och 5 GHz WiFi upp till 1200 Mbps och minska störningar
 • Smarta LED-indikatorer som hjälper dig hitta bästa platsen för din extender
 • Använd bägge WiFi-banden för att skapa en höghastighetsanslutning. perfekt för HD-streaming och spel
 • Fungerar med alla WiFi-routers
NETGEAR EX6110 AC1200

Optimera ditt nätverk

Innan du installerar WiFi Range Extender, ladda ner NETGEARs WiFi Analytics App för att testa WiFi-styrka i rum i hela ditt hem, vilket hjälper dig att identifiera var din täckning är svagast. När du har installerat din WiFi-extender, använd appen en gång till för att testa signalstyrkan och se hur din nätverkshastighet har förbättrats. (Endast på Android)

1002332 Netgear Netgear EX6110 AC1200 Dual Band WiFi Range Extender EX6110-100PES NETGEAR EX6110 AC1200 WiFi Range Extender ökar räckvidden på ditt befintliga nätverk och levererar AC dual-band WiFi upp till 1200 Mbps. Det fungerar med alla WiFi-routers och är idealisk för HD-videostreaming och spel. Få den anslutning du behöver för surfplattor, smartphones, bärbara datorer och mer. Optimera ditt befintliga WiFi-nätverk och utöka det till svårtillgängliga platser med nästa generations AC WiFi-teknik. Koppla bara in det till ett uttag och upplev skillnaden. Skapa starkare WiFi-åtkomst för 802.11 b / g / n & ac-enheterUtöka 2,4 och 5 GHz WiFi upp till 1200 Mbps och minska störningarSmarta LED-indikatorer som hjälper dig hitta bästa platsen för din extenderAnvänd bägge WiFi-banden för att skapa en höghastighetsanslutning. perfekt för HD-streaming och spelFungerar med alla WiFi-routers Optimera ditt nätverk Innan du installerar WiFi Range Extender, ladda ner NETGEARs WiFi Analytics App för att testa WiFi-styrka i rum i hela ditt hem, vilket hjälper dig att identifiera var din täckning är svagast. När du har installerat din WiFi-extender, använd appen en gång till för att testa signalstyrkan och se hur din nätverkshastighet har förbättrats. (Endast på Android) Extender 4,1 30 549 SEK 549 NewCondition PreOrder
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Extender