Extender som förlänger och förstärker ditt WiFi med Mesh-teknologi

Netgear EX6420 AC1900 WiFi Mesh Extender

  Art.nr: 1007622
 • 802.11 b/g/n/ac/k Dual Band
 • Upp till AC1900
 • Kompatibel med alla routers
 • LED-indikatorer
 • 1 Gigabit Ethernetport

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netgear EX6420 AC1900 Dual Band WiFi Mesh Extender utökar WiFi-täckningen via ditt befintliga WiFi-nätverk hemma för att skapa ett kraftfullt nät för stabil trådlös hastighet och täckning. Det fungerar med vilken WiFi-router som helst och är idealisk för HD-videostreaming och spel. Få den anslutning du behöver för surfplattor, smartphones, bärbara datorer och andra trådlösa enheter i ditt hem.

Mesh WiFi

Med Netgear EX6420 skapar du enkelt ett meshnätverk hemma genom att använda samma WiFi-namn (SSID) och lösenord som du har på ditt befintliga nätverk. Perfekt för att slippa avbrott i din ljudbok eller musik när du går runt hemma.

Enkel enknapps-installation

På de flesta routers finns det en "WPS"-knapp. Tryck på den och sedan på WPS-knappen på Netgear EX6420 så installeras det helt automatiskt utan att du behöver röra en enda inställning. Enkelt!

Smart Roaming

Med smart roaming så skickar WiFi-nätverket den enhetens trafik till den bästa och starkaste WiFi-anslutningen i nätverket för att alltid säkerställa att du har en stark och stabil anslutning utan avbrott.

Dual Band

Med Dual-Band får du möjlighet att använda både 2,4 GHz-och 5 GHz-bandet vilket gör extendern optimerad för att strömma HD-material och prioritering av tung trafik.

Netgear WiFi Analytics

Hur stark är din WiFi-signal? Med Netgears app WiFi Analytics får du svaret direkt i din mobiltelefon. Ladda ner den gratis via Google Play. (Endast på Android)

 • Få en översikt av nätverket
 • Kontrollera signalstyrka
 • Mät kanalstörningar i ditt WiFi
 • Håll koll på styrkan beroende på plats
1007622 Netgear Netgear EX6420 AC1900 WiFi Mesh Extender EX6420-100PES Netgear EX6420 AC1900 Dual Band WiFi Mesh Extender utökar WiFi-täckningen via ditt befintliga WiFi-nätverk hemma för att skapa ett kraftfullt nät för stabil trådlös hastighet och täckning. Det fungerar med vilken WiFi-router som helst och är idealisk för HD-videostreaming och spel. Få den anslutning du behöver för surfplattor, smartphones, bärbara datorer och andra trådlösa enheter i ditt hem. Mesh WiFi Med Netgear EX6420 skapar du enkelt ett meshnätverk hemma genom att använda samma WiFi-namn (SSID) och lösenord som du har på ditt befintliga nätverk. Perfekt för att slippa avbrott i din ljudbok eller musik när du går runt hemma. Enkel enknapps-installation På de flesta routers finns det en "WPS"-knapp. Tryck på den och sedan på WPS-knappen på Netgear EX6420 så installeras det helt automatiskt utan att du behöver röra en enda inställning. Enkelt! Smart Roaming Med smart roaming så skickar WiFi-nätverket den enhetens trafik till den bästa och starkaste WiFi-anslutningen i nätverket för att alltid säkerställa att du har en stark och stabil anslutning utan avbrott. Dual Band Med Dual-Band får du möjlighet att använda både 2,4 GHz-och 5 GHz-bandet vilket gör extendern optimerad för att strömma HD-material och prioritering av tung trafik. Netgear WiFi Analytics Hur stark är din WiFi-signal? Med Netgears app WiFi Analytics får du svaret direkt i din mobiltelefon. Ladda ner den gratis via Google Play. (Endast på Android) Få en översikt av nätverketKontrollera signalstyrkaMät kanalstörningar i ditt WiFiHåll koll på styrkan beroende på plats Extender 4,8 6 899 SEK 899 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Extender