Förläng ditt trådlösa nätverk på ett superenkelt sätt

TP-Link RE305

  Art.nr: 246046
  • Dual Band
  • Trådlös AC-standard
  • Upp till 1200 Mbps
  • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Trött på gråzoner med WiFi i ditt hem, att gå runt med din telefon eller surfplatta och plötsligt tappa täckningen? RE305 Range Extender kopplar på sig trådlöst till din Wi-i-router, förstärker och expanderar signalen till områden som den inte kan nå själv, samtidigt som störningar reduceras för att säkerställa pålitlig WiFi-täckning i ditt hem eller på ditt kontor.

RE305 fungerar med alla WiFi-routrar och du kan använda TP-Links Tether-app för att ställa in enheten via din Android eller iOS-enhet på några minuter. Med denna funktionsrika app kan du njuta av problemfri installation och samtidigt ha tillgång till avancerade inställningar och hantering av ditt nätverk. Koppla in den i vägguttaget och starta appen för att komma igång.

246046 TP-Link TP-Link RE305 RE305 Trött på gråzoner med WiFi i ditt hem, att gå runt med din telefon eller surfplatta och plötsligt tappa täckningen? RE305 Range Extender kopplar på sig trådlöst till din Wi-i-router, förstärker och expanderar signalen till områden som den inte kan nå själv, samtidigt som störningar reduceras för att säkerställa pålitlig WiFi-täckning i ditt hem eller på ditt kontor. RE305 fungerar med alla WiFi-routrar och du kan använda TP-Links Tether-app för att ställa in enheten via din Android eller iOS-enhet på några minuter. Med denna funktionsrika app kan du njuta av problemfri installation och samtidigt ha tillgång till avancerade inställningar och hantering av ditt nätverk. Koppla in den i vägguttaget och starta appen för att komma igång. Extender 4,4 18 449 SEK 449 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Extender