Förläng och förstärk ditt trådlösa nätverk

TP-Link RE450

  Art.nr: 231793
 • Dual-Band (450 +1300 Mbps)
 • AC-standard, 802.11ac
 • Gigabit ethernet-port
 • 3 riktbara antenner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med TP-Link AC1750 WiFi Range Extender så slipper du störiga moment där WiFi-mottagningen försvinner. Enheten fungerar på både 2.4 GHz och 5 GHz bandet, vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port gör du det möjligt att koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst.

Från trådbundet till trådlöst

RE450 har en LAN-port så att du kan omvandla en trådbunden enhet till en trådlös enhet med hastigheter upp till 1750 Mbps. 

Snabba hastigheter

Med dual band på 2,4 GHz och 5 Ghz WiFi får du hastigheter på upp till totalt 1750 Mbps vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port kan du koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst.

Smart Signal

RE450 AC1750 har en indikatorlampa som aktivt hjälper dig att hitta den bästa platsen för en optimal täckninggrad av WiFi för ditt hem genom att indikera bästa signalstyrkan. När du är på bästa plats för placering av enheten visar den det genom indikering av signalstyrka.

Tre antenner för bästa trådlösa täckning

Med 3st externa antenner kan du hålla höga, stabila hastigheter över större avstånd. Detta ger dig otrolig trådlös täckning och tillförlitlighet från var som helst i ditt stora hem eller kontor.

Titta även på

Kraftfull WiFi 6

(0 st)
 • Dual Band
 • Trådlös WiFi6 AX-standard
 • Upp till 1500 Mbps

999:-

Titta även på

Kraftfull WiFi 6

(0 st)
 • Dual Band
 • Trådlös WiFi6 AX-standard
 • Upp till 1500 Mbps

999:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

231793 TP-Link TP-Link RE450 RE450 Med TP-Link AC1750 WiFi Range Extender så slipper du störiga moment där WiFi-mottagningen försvinner. Enheten fungerar på både 2.4 GHz och 5 GHz bandet, vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port gör du det möjligt att koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst. Från trådbundet till trådlöst RE450 har en LAN-port så att du kan omvandla en trådbunden enhet till en trådlös enhet med hastigheter upp till 1750 Mbps.  Snabba hastigheter Med dual band på 2,4 GHz och 5 Ghz WiFi får du hastigheter på upp till totalt 1750 Mbps vilket gör det möjligt att streama HD-film och online-spelande, stabilt och utan problem. Med en snabb LAN-port kan du koppla in enheter som annars inte fungerar trådlöst. Smart Signal RE450 AC1750 har en indikatorlampa som aktivt hjälper dig att hitta den bästa platsen för en optimal täckninggrad av WiFi för ditt hem genom att indikera bästa signalstyrkan. När du är på bästa plats för placering av enheten visar den det genom indikering av signalstyrka. Tre antenner för bästa trådlösa täckning Med 3st externa antenner kan du hålla höga, stabila hastigheter över större avstånd. Detta ger dig otrolig trådlös täckning och tillförlitlighet från var som helst i ditt stora hem eller kontor. Extender 4,1 35 689 SEK 689 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Extender