Förläng räckvidden på ditt trådlösa nätverk!

TP-Link TL-WA850RE

  Art.nr: 185778
  • Trådlös N-standard
  • 2,4 GHz
  • 2 inbygga antenner
  • WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK
  • Liten och smidig

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Förläng räckvidden på ditt trådlösa nätverk!

TL-WA850RE är designad för att du enkelt och snabbt ska kunna utvidiga täckningen av ditt befintliga trådlösa nätverk.

Med förlängd signalstyrka slipper du något som kallas för "döda zoner". Detta är ställen där din router oftast inte kommer åt och ditt trådlösa internet blir helt oandvändbart. Vanligt är det att familjer som bor i hus inte kommer åt sitt trådlösa nätverk på exempelvis övervåningen, balkongen och altanen eller kontor med tjockare väggar som blockerar signalen. Då kan du koppla in TL-WA850RE och den ser till att signalen når ut över hela huset.

Kombinerat med trådlös N-teknik, överlägsen säkerhet och bättre kompatiblitet får du en säker och hög hastighet som hjälpa dig att hålla ditt nätverk stabilt.

                       


Flexibel lösning

TL-WA850RE liten och smidig, men fortfarande väldigt kraftig. Du kan kan montera den precis där du behöver den. Om du någon gång behöver byta plats på den behöver du bara koppla ur den och koppla in den i ett annat eluttag. Den kommer ihåg och sparar sina befintliga trådlösa nätverk så den automatisk känner av det när du kopplar in den igen.

Plug-and-Play

Utan massa krångel med kablar och ledningar kan du enkelt ansluta till det nya stabila trådlösa nätverket från din dator, surfplatta eller telefon. Koppla in den i ett eluttag och tryck på WPS-knappen på din router och sedan på TL-WA850RE så paras enheterna ihop och den är redo att användas.

Ethernet anslutning

Om du behöver koppla in en enhet som inte stödjer trådlös anslutning kan du enkelt placera TL-WA850RE nära denna och dra en kort kabel mellan enheterna. Kan vara en smart lösning om du vill föredrar att använda kabel till dina spelkonsoler eller datorer.

Indikationslampa hjälper dig att välja rätt

Med 5 olika signalljus som representerar olika signalstrykor beroende på vart du kopplar in enheten kan du alltid se till att du kopplar in den i rätt uttag för att uppnå maximal hastighet på trådlösa nätverk.

Bakåtkompatibel med äldre produkter

Om du har en äldre router som använder sig av B- eller G-standarden behöver du inte oroa dig. Då kan du istället se det som ett billigt alternativ att uttöka och förbättra ditt trådlösa nätverk billigt och enkelt. TL-WA850RE använder sig av trådlös N-standard som är bakåtkompatibel med alla äldre standarder.

185778 TP-Link TP-Link TL-WA850RE TL-WA850RE Förläng räckvidden på ditt trådlösa nätverk!TL-WA850RE är designad för att du enkelt och snabbt ska kunna utvidiga täckningen av ditt befintliga trådlösa nätverk.Med förlängd signalstyrka slipper du något som kallas för "döda zoner". Detta är ställen där din router oftast inte kommer åt och ditt trådlösa internet blir helt oandvändbart. Vanligt är det att familjer som bor i hus inte kommer åt sitt trådlösa nätverk på exempelvis övervåningen, balkongen och altanen eller kontor med tjockare väggar som blockerar signalen. Då kan du koppla in TL-WA850RE och den ser till att signalen når ut över hela huset.Kombinerat med trådlös N-teknik, överlägsen säkerhet och bättre kompatiblitet får du en säker och hög hastighet som hjälpa dig att hålla ditt nätverk stabilt.                       Flexibel lösningTL-WA850RE liten och smidig, men fortfarande väldigt kraftig. Du kan kan montera den precis där du behöver den. Om du någon gång behöver byta plats på den behöver du bara koppla ur den och koppla in den i ett annat eluttag. Den kommer ihåg och sparar sina befintliga trådlösa nätverk så den automatisk känner av det när du kopplar in den igen.Plug-and-PlayUtan massa krångel med kablar och ledningar kan du enkelt ansluta till det nya stabila trådlösa nätverket från din dator, surfplatta eller telefon. Koppla in den i ett eluttag och tryck på WPS-knappen på din router och sedan på TL-WA850RE så paras enheterna ihop och den är redo att användas.Ethernet anslutningOm du behöver koppla in en enhet som inte stödjer trådlös anslutning kan du enkelt placera TL-WA850RE nära denna och dra en kort kabel mellan enheterna. Kan vara en smart lösning om du vill föredrar att använda kabel till dina spelkonsoler eller datorer.Indikationslampa hjälper dig att välja rättMed 5 olika signalljus som representerar olika signalstrykor beroende på vart du kopplar in enheten kan du alltid se till att du kopplar in den i rätt uttag för att uppnå maximal hastighet på trådlösa nätverk.Bakåtkompatibel med äldre produkterOm du har en äldre router som använder sig av B- eller G-standarden behöver du inte oroa dig. Då kan du istället se det som ett billigt alternativ att uttöka och förbättra ditt trådlösa nätverk billigt och enkelt. TL-WA850RE använder sig av trådlös N-standard som är bakåtkompatibel med alla äldre standarder. Extender 3,7 76 249 SEK 249 NewCondition PreOrder
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Extender