Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elements dörrsensor varnar om inbrottsförsök

Gigaset Elements Door Sensor

  Art.nr: 228927
  • Batteridrift - inga kablar behövs
  • Få aviseringar till mobilen
  • Placera på valfri dörr i hemmet
  • Fäst utan att borra eller skruva
  • Hemövervakning dygnet runt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Elements "Door" är en trådlös sensor i Gigasets hemövervakningssystem där du slipper dyra abonnemang och månadsavgifter. Placera dörrsensorn på exempelvis din ytterdörr och Door kommer känna av om någon försöker bryta sig in i ditt hem och skickar blixtsnabbt en notis till din mobiltelefon.

Hur fungerar det?

För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Base köps i Elements startkit.
Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen heter "Gigaset Elements" och är gratis och finns för både iOS och Android.
Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester.

Anslut Door till ditt Elements-system

Door måste först och främst anslutas till basstationen "Base". Håll Door max en meter från Base och lägg till Door som en ny enhet i ditt hemövervakningssystem i mobilappen Gigaset Elements. Håll sedan inne sammankopplingsknappen på båda enheterna samtidigt. När lampan på Door slutar blinka är synkningen klar. I appen kan du döpa Door till valfritt namn, exempelvis för vilken dörr du placerat den för att lättare hålla koll på dina olika sensorer.
Door drivs av ett CR123A-batteri (medföljer) och är med andra ord helt trådlös så du slipper sladdar.

Door

"Door" monteras på insidan av valfri dörr i ditt hem, till exempel ytterdörren, balkong- eller altandörren där du vill ha övervakning mot objudna gäster. Du fäster den enkelt utan att behöva borra eller skruva utan använder med den medföljande självhäftande tejpen.
Door känner sedan av om någon försöker öppna dörren, och märker skillnad på om dörren öppnas normalt eller om någon försöker bryta sig in. Vid det sistnämnda skickas blixtsnabbt en signal till Base som underrättar dig via ett pushmeddelande eller e-mail till din telefon.
Du kan välja att få notiser även om dörren öppnas normalt och till exempel få koll på när barnen kommer hem från skolan.

Gigaset Elements Door

Tips

Köp till Siren så kommer en högljudd signal ljuda vid inbrottsförsök som både skrämmer bort tjuven och uppmärksammar dina grannar.

Medföljande tillbehör

  • Snabbstartguide
  • 2 klisterremsor för montering
  • 1 batteri CR123A 3V
228927 Gigaset Gigaset Elements Door Sensor S30851-H2511-J101 Elements "Door" är en trådlös sensor i Gigasets hemövervakningssystem där du slipper dyra abonnemang och månadsavgifter. Placera dörrsensorn på exempelvis din ytterdörr och Door kommer känna av om någon försöker bryta sig in i ditt hem och skickar blixtsnabbt en notis till din mobiltelefon. Hur fungerar det? För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Base köps i Elements startkit.Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen heter "Gigaset Elements" och är gratis och finns för både iOS och Android.Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester. Anslut Door till ditt Elements-system Door måste först och främst anslutas till basstationen "Base". Håll Door max en meter från Base och lägg till Door som en ny enhet i ditt hemövervakningssystem i mobilappen Gigaset Elements. Håll sedan inne sammankopplingsknappen på båda enheterna samtidigt. När lampan på Door slutar blinka är synkningen klar. I appen kan du döpa Door till valfritt namn, exempelvis för vilken dörr du placerat den för att lättare hålla koll på dina olika sensorer.Door drivs av ett CR123A-batteri (medföljer) och är med andra ord helt trådlös så du slipper sladdar. Door "Door" monteras på insidan av valfri dörr i ditt hem, till exempel ytterdörren, balkong- eller altandörren där du vill ha övervakning mot objudna gäster. Du fäster den enkelt utan att behöva borra eller skruva utan använder med den medföljande självhäftande tejpen. Door känner sedan av om någon försöker öppna dörren, och märker skillnad på om dörren öppnas normalt eller om någon försöker bryta sig in. Vid det sistnämnda skickas blixtsnabbt en signal till Base som underrättar dig via ett pushmeddelande eller e-mail till din telefon.Du kan välja att få notiser även om dörren öppnas normalt och till exempel få koll på när barnen kommer hem från skolan. Tips Köp till Siren så kommer en högljudd signal ljuda vid inbrottsförsök som både skrämmer bort tjuven och uppmärksammar dina grannar. Medföljande tillbehör Snabbstartguide2 klisterremsor för montering1 batteri CR123A 3V Okategoriserade produkter 5 1 209 SEK 209 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter