Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rörelsesensor för Elements hemövervakningssystem

Gigaset Elements Motion Sensor

  Art.nr: 228923
 • Batteridrift - inga kablar behövs
 • Få aviseringar till mobilen
 • Fungerar även med husdjur i hemmet
 • Nattläge
 • Bordsplacering eller väggmontering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Elements rörselsesensor "Motion" känner av om en objuden gäst skulle dyka upp i ditt hem och skickar direkt en avisering till din mobil. Känn dig trygg med hemövervakning utan dyra abonnemang och månadsavgifter med Gigaset Elements.

Hur fungerar det?

För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen "Gigaset Elements" är gratis och finns för både iOS och Android.
Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester.

Motion

Motion känner av rörelser i ditt hem och informerar dig direkt i situationer där huset förväntas vara tomt. Avläsningen sker med passivt infrarött ljus och fungerar även med husdjur i hemmet (upp till 25 kg).Rörelsesensorn drivs av batterier så inga sladdar, kabeldragning eller borrning behövs för installation. Du kan placera den på en plan yta via bordsstativet, eller på väggen via självhäftande tejp. Det går även montera Motion på väggen med skruv och plugg. Hörntillbehöret låter dig montera sensorn på en vägg men vinklad åt ett håll istället för rakt fram.
Synkningen med basstationen sker trådlöst via fysiska knappar och när mjukvaran behöver uppdateras sker det trådlöst via appen.

Nattläge

Vill du sova tryggt om natten med övervakningen igång, men inte behöva väckas när barnen går på toaletten? Tack vare individuell konfigurering av samtliga sensorer kan du ställa in vilka sensorer som ska vara aktiva under natten och vilka som inte ska vara det. Det gör att Motion inte utlöser larmet ifall någon tassar förbi till toaletten, medan resten av huset förbli övervakat, så du kan sova lugnt.

Specifikationer

 • Maximalt avstånd till basstationen: 50 m
 • Maximal installationshöjd: 2,40 m
 • Montering: Stående med bordsställ eller väggmontering med självhäftande tejp eller skruvar
 • Avläsning: Passivt infrarött ljus
 • Batteridrift: 1 st CR123A
228923 Gigaset Gigaset Elements Motion Sensor S30851-H2513-J101 Elements rörselsesensor "Motion" känner av om en objuden gäst skulle dyka upp i ditt hem och skickar direkt en avisering till din mobil. Känn dig trygg med hemövervakning utan dyra abonnemang och månadsavgifter med Gigaset Elements. Hur fungerar det? För att Gigaset Elements hemövervakning ska fungera krävs det att man har basstationen "Base", som är navet i hela systemet. Basstationen kopplas till ditt hemnätverk (high-speed internetanslutning krävs) och tar emot information från de trådlösa sensorerna och skickar den vidare till din smartphone via tillhörande app. Appen "Gigaset Elements" är gratis och finns för både iOS och Android.Systemet går att bygga ut med valfritt antal sensorer allt eftersom för ett komplett hemövervakningssystem där du kan känna dig trygg oavsett du är på jobbet eller ska iväg på semester. Motion Motion känner av rörelser i ditt hem och informerar dig direkt i situationer där huset förväntas vara tomt. Avläsningen sker med passivt infrarött ljus och fungerar även med husdjur i hemmet (upp till 25 kg).Rörelsesensorn drivs av batterier så inga sladdar, kabeldragning eller borrning behövs för installation. Du kan placera den på en plan yta via bordsstativet, eller på väggen via självhäftande tejp. Det går även montera Motion på väggen med skruv och plugg. Hörntillbehöret låter dig montera sensorn på en vägg men vinklad åt ett håll istället för rakt fram.Synkningen med basstationen sker trådlöst via fysiska knappar och när mjukvaran behöver uppdateras sker det trådlöst via appen. Nattläge Vill du sova tryggt om natten med övervakningen igång, men inte behöva väckas när barnen går på toaletten? Tack vare individuell konfigurering av samtliga sensorer kan du ställa in vilka sensorer som ska vara aktiva under natten och vilka som inte ska vara det. Det gör att Motion inte utlöser larmet ifall någon tassar förbi till toaletten, medan resten av huset förbli övervakat, så du kan sova lugnt. Specifikationer Maximalt avstånd till basstationen: 50 mMaximal installationshöjd: 2,40 mMontering: Stående med bordsställ eller väggmontering med självhäftande tejp eller skruvarAvläsning: Passivt infrarött ljusBatteridrift: 1 st CR123A Okategoriserade produkter 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter