ASUS XD4 2pk - ASUS Mesh WiFi-system för snabbt WiFi i hela hemmet
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

ASUS Mesh WiFi-system för snabbt WiFi i hela hemmet

ASUS XD4 2pk

  Art.nr: 1014112
  • 1 x WiFi 6-router & 1 x förlängningsnod
  • Hastighet på upp till 1800 Mbps
  • Enkel att installera
  • Hög säkerhet
  • Föräldrakontroll
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS XD4 ZenWiFi AX Mini ger dig tekniken för snabba, säkra och pålitliga WiFi-anslutningar. Systemet består utav en ASUS AX1800 WiFi 6-router och en förlängningsnod. WiFi-systemet levererar starkt WiFi till varje hörn i ditt hem, vilket ger en total trådlös hastighet på upp till 1800 Mbps. Samt att du får ta del av ett uppdaterat skydd som driv av Trend Micro™, en molnbaserade säkerhet som ser till att din integritet på anslutna enheter är skyddad.

WiFi 6 och 8K Streaming

ZenWiFi AX Mini ökar hastigheten på ditt WiFi. Med en total bandbredd på upp till 1800 Mbps är den upp till 1,4 gånger snabbare än WiFi 5-routrar, och möjliggör bland annat streaming av 8K-material.

Nätverksnamn

ZenWiFi AX Mini låter dig unikt välja hur du namnger dina WiFi-nätverk: ett enda namn för allt, eller separata namn för varje frekvensband. Valet är ditt.

Enkel att installera

ASUS Router-mobilappen gör det enkelt att konfigurera och hantera ditt WiFi-nätverk. Med ett intuitivt gränssnitt kan du enkelt se och justera nätverksinställningar direkt från dina mobila enheter.

Föräldrakontroll

AiProtection Classic med föräldrakontroll hjälper dig att hålla ett öga på allt som händer i ditt nätverk via mobilappen, och ger på så sätt sinnesro om du har barn som surfar på internet.