Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-pack Google WiFi Dual Band meshnätverk

Google Wifi 3-pack

  Art.nr: 249500
 • 3-pack
 • Dual Band
 • App för smartphone och surfplatta
 • Upp till 1200 Mbit/s
 • Mesh-nätverk

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Google WiFi får du snabb och stabil WiFi-anslutning till alla dina enheter i hela hemmet. Google Wifi är en trådlös lösning för hemmet som används tillsammans med modemet och internetleverantören så att du kan streama, ladda ned och dela utan avbrott.

 • Starkt nätverk tack vare inbyggda smarta funktioner
 • Lika enkel att konfigurera som att styra
 • Säkerhet som uppdateras automatiskt

Meshnätverk

Oavsett om vi tittar på Netflix eller streamar i sovrummet, spelar i källaren eller tar ett videosamtal i köket vill vi ha snabb WiFi i alla rummen hemma. Med meshnätverk får vi det. Lägger man till fler WiFi-puckar av Google WiFi så pratar dessa med varandra och skapar ett stort trådlöst nätverk så att din enhet inte behöver byta mellan dem vilket betyder att du slipper avbrott i ditt spel eller videosamtal.

Eftersom vi fortsätter att ta med de senaste och bästa prylarna till våra hem, vill vi se till att de får den anslutning de behöver. Därför togs Google Wifi fram för att ge dig snabb Wi-Fi i alla rum på alla enheter. Vi kan eliminera spottiga anslutningar, dödzoner och blinkande ljus med vårt nya Wi-Fi-nätverk.

Hur många WiFi-puckar behövs?

Oavsett hur stor din bostad är så kommer du få bra täckning med Google WiFi. Har du en bostad eller yta på upp till 85 m2 räcker det med en enhet. Har du mellan 85-170 m2 behöver du två stycken och över 170 m2 så rekommenderas det att du har tre stycken pcukar för en optimal signalstyrka och räckvidd.

Schemaläggning för användandet av internet och nätverk

Med den smarta appen kan du enkelt schemalägga när dina barn eller till exempel gäster skall ha tillgång till ditt WiFi och internet. Perfekt när det är läggdags, middagstid eller andra tillfällen då du inte vill att barnen skall kunna surfa.

Google WiFi-app

Med Google Wifi-appen kan du se vilka enheter som är anslutna, köra hastighetstester, felsöka snabbt, konfigurera gästnätverk och mycket annat.

 • Se vilka enheter som är anslutna och hur mycket bandbredd de använder.
 • Håll koll på skärmtiden med inställningarna för familjens Wi-Fi.
 • Blockera automatiskt miljoner av oönskade hemsidor från dina barns enheter.
 • Prioritera en enhet för de snabbaste hastigheterna när det är mest viktigt, till exempel din Chromecast när du marathonar din favoritserie.
 • Du kan snabbt hitta och dela lösenordet via appen, eller skapa ett separat nätverk för gäster.

Internetanslutning krävs för Google Wifi. För varje WiFi-åtkomstpunkt behövs ett eluttag i närheten. En mobilenhet som kör Android 4.0 eller senare eller iOS 8.0 eller senare krävs för appen.


Prova 1 månads YouTube Premium kostnadsfritt. Njut av YouTube och YouTube Music utan annonser, offline och i bakgrunden

1 månads kostnadsfri provperiod • Därefter 119,00 kr/månad


Prova 1 månads YouTube Premium kostnadsfritt. Njut av YouTube och YouTube Music utan annonser, offline och i bakgrunden

1 månads kostnadsfri provperiod • Därefter 119,00 kr/månad

249500 Google Google Wifi 3-pack GA00158-NL Med Google WiFi får du snabb och stabil WiFi-anslutning till alla dina enheter i hela hemmet. Google Wifi är en trådlös lösning för hemmet som används tillsammans med modemet och internetleverantören så att du kan streama, ladda ned och dela utan avbrott. Starkt nätverk tack vare inbyggda smarta funktionerLika enkel att konfigurera som att styraSäkerhet som uppdateras automatiskt *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Meshnätverk Oavsett om vi tittar på Netflix eller streamar i sovrummet, spelar i källaren eller tar ett videosamtal i köket vill vi ha snabb WiFi i alla rummen hemma. Med meshnätverk får vi det. Lägger man till fler WiFi-puckar av Google WiFi så pratar dessa med varandra och skapar ett stort trådlöst nätverk så att din enhet inte behöver byta mellan dem vilket betyder att du slipper avbrott i ditt spel eller videosamtal. Eftersom vi fortsätter att ta med de senaste och bästa prylarna till våra hem, vill vi se till att de får den anslutning de behöver. Därför togs Google Wifi fram för att ge dig snabb Wi-Fi i alla rum på alla enheter. Vi kan eliminera spottiga anslutningar, dödzoner och blinkande ljus med vårt nya Wi-Fi-nätverk. Hur många WiFi-puckar behövs? Oavsett hur stor din bostad är så kommer du få bra täckning med Google WiFi. Har du en bostad eller yta på upp till 85 m2 räcker det med en enhet. Har du mellan 85-170 m2 behöver du två stycken och över 170 m2 så rekommenderas det att du har tre stycken pcukar för en optimal signalstyrka och räckvidd. Schemaläggning för användandet av internet och nätverk Med den smarta appen kan du enkelt schemalägga när dina barn eller till exempel gäster skall ha tillgång till ditt WiFi och internet. Perfekt när det är läggdags, middagstid eller andra tillfällen då du inte vill att barnen skall kunna surfa. Google WiFi-app Med Google Wifi-appen kan du se vilka enheter som är anslutna, köra hastighetstester, felsöka snabbt, konfigurera gästnätverk och mycket annat. Se vilka enheter som är anslutna och hur mycket bandbredd de använder.Håll koll på skärmtiden med inställningarna för familjens Wi-Fi.Blockera automatiskt miljoner av oönskade hemsidor från dina barns enheter.Prioritera en enhet för de snabbaste hastigheterna när det är mest viktigt, till exempel din Chromecast när du marathonar din favoritserie.Du kan snabbt hitta och dela lösenordet via appen, eller skapa ett separat nätverk för gäster. Internetanslutning krävs för Google Wifi. För varje WiFi-åtkomstpunkt behövs ett eluttag i närheten. En mobilenhet som kör Android 4.0 eller senare eller iOS 8.0 eller senare krävs för appen. Mesh 4,5 28 3589 SEK 3589 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mesh