Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extender som gör nätverket snabbare och starkare

Netgear EX8000 Nighthawk X6S Tri-Band WiFi Range Extender

  Art.nr: 1002334
  • 802.11 b/g/n/ac Tripple Band
  • Upp till 3000 Mbps
  • Kompatibel med alla routers
  • Förstärk och förläng ditt WiFi
  • Plugga in direkt i vägguttaget

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

NETGEAR Nighthawk X6S AC3000 Tri-band WiFi Range Extender med patenterad FastLane3-teknik ökar WiFi maximalt med hastigheter upp till 3Gbps. Från ditt garage till bakgården, eliminera WiFi-dödzoner och utök WiFi-området till svåråtkomliga områden i ditt hem. EX8000 är den mest avancerade tri-band WiFi extender som innehåller ett dedikerat 5GHz band med upp till 1,7Gbps för att utöka internethastigheter till dina enheter. Det fungerar med någon WiFi-router.

Ultimata hastigheter och lång räckvidd

NETGEAR Nighthawk X6S har FastLane3-teknik som har Tri-Band WiFi med hastigheter upp till 3Gbps, en dedikerad WiFi-länk till routern för att undvika tapp av bandbredd för utökade WiFi-signaler och en innovativ antenndesign för optimal täckning. Nu får du en överbelastningsfri väg för alla dina enheter att ansluta till internet.

Fungerar med alla routers

NETGEAR Nighthawk X6S är kompatibel med alla routers som har WiFi. Har din router dessutom WPS-funktion så ställer du in allting med en enkel knapptryckning.

Nighthawk X6S skapar ett sömlöst nätverk i ditt hem genom att använda samma trådlösa nätverksnamn (SSID) som din router. Dina WiFi-enheter som smartphones och bärbara datorer kommer att förbli anslutna till samma nätverksnamn som du förflyttar dig i ditt hus. Andra extenders skapar ett separat WiFi-nätverksnamn (SSID) än routerns WiFi, vilket orsakar att du kopplas bort och återansluter när signalernas styrka skiftar.

Smart Roaming

Smart Roaming ansluter intelligent dina mobila enheter till ett optimalt WiFi för 4K-streaming, surfning och mer. Nu kan du njuta av oavbruten streaming på YouTube eller Netflix, även när du flyttar runt i huset. Smart Roaming-tekniken är konstruerad för enheter som stöder 802.11k-standarden.

Optimera ditt nätverk

Innan du installerar WiFi Range Extender, ladda ner NETGEARs WiFi Analytics App för att testa WiFi-styrka i rum i hela ditt hem, vilket hjälper dig att identifiera var din täckning är svagast. När du har installerat din WiFi-extender, använd appen en gång till för att testa signalstyrkan och se hur din nätverkshastighet har förbättrats. (Endast på Android)