Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-pack Mesh-noder för WiFi i hela hemmet

TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh 3-PK

  Art.nr: 1002351
  • 3-pack
  • Mesh-nätverk
  • Snabb Quad Core-processor
  • Upp till 1300 Mbps
  • 4 interna antenner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Deco är en nyskapande WiFi-lösning för hemmabruk, oavsett storleken eller planlösning på ditt hem så skapar Deco en heltäckande trådlös signal för hela hemmet. Upp till tre Deco enheter samarbetar trådlöst och skapar tillsammans ett trådlöst nätverk som gör att du kan flytta dig i hela hemmet med bra täckning överallt.

TP-Link HomeCare

TP-Link HomeCare ger automatiskt ett omfattande skydd för alla enheter i ditt nätverk skyddas mot hot från nätet. Med HomeCare har du föräldrakontroller, antivirus och QoS nära till hands. Dessutom är HomeCare alltid på, och jobbar ständigt med att hålla ditt nätverk tryggt och säkert.

HomeCare Antivirus

Detta virusskydd medföljer Deco och ingår utan extra kostnad i 3 år. Därefter får man teckna upp sig p åett abonnemang eller köpa licenser årsvis. Kostnad för detta och mer information finns på TP-Link's hemsida. Det inbyggda antiviruset filtrerar bort skadligt innehåll, förhindrar intrång i ditt hemnätverk och lägger infekterade enheter i karantän.

QoS - Quality Of Service

Med QoS kan du dela ut mer bandbredd till de enheter du använder mest och mindre till de som kanske bara används till att surfa på så att de presterar på topp. Med Deco appen kan du enkelt ställa in bandbredds-prioritering för streaming, online spel, surf eller videosamtal.

TP-Link ART - Adaptive Routing Technology

ART väljer automatiskt den bästa anslutningen för alla trådlösa enheter i ditt hem, baserat på var varje Deco-enhet är placerad. Var du än är har du alltid den bästa möjliga trådlösa täckningen, allt genom ett och samma SSID (nätverksnamn).

Oavsett om det är 2,4 GHz eller 5 GHz produkter så placerar ART dina enheter på rätt band baserat på enheten och vad du använder den till. Med ART kan du röra dig från rum till rum i hela hemmet när du streamar, spelar, laddar ned och surfar.

Gratis App för installation

Deco är otroligt lätt att installera och använda även för nybörjare. Ladda bara ner Deco-Appen från Google Play eller App Store så hjälper den dig med att hitta perfekt placering för enheten samt installationen.

1002351 1002351 TP-Link TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh 3-PK Deco M5(3-Pack) Deco är en nyskapande WiFi-lösning för hemmabruk, oavsett storleken eller planlösning på ditt hem så skapar Deco en heltäckande trådlös signal för hela hemmet. Upp till tre Deco enheter samarbetar trådlöst och skapar tillsammans ett trådlöst nätverk som gör att du kan flytta dig i hela hemmet med bra täckning överallt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> TP-Link HomeCare TP-Link HomeCare ger automatiskt ett omfattande skydd för alla enheter i ditt nätverk skyddas mot hot från nätet. Med HomeCare har du föräldrakontroller, antivirus och QoS nära till hands. Dessutom är HomeCare alltid på, och jobbar ständigt med att hålla ditt nätverk tryggt och säkert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> HomeCare Antivirus Detta virusskydd medföljer Deco och ingår utan extra kostnad i 3 år. Därefter får man teckna upp sig p åett abonnemang eller köpa licenser årsvis. Kostnad för detta och mer information finns på TP-Link's hemsida. Det inbyggda antiviruset filtrerar bort skadligt innehåll, förhindrar intrång i ditt hemnätverk och lägger infekterade enheter i karantän. QoS - Quality Of Service Med QoS kan du dela ut mer bandbredd till de enheter du använder mest och mindre till de som kanske bara används till att surfa på så att de presterar på topp. Med Deco appen kan du enkelt ställa in bandbredds-prioritering för streaming, online spel, surf eller videosamtal. TP-Link ART - Adaptive Routing Technology ART väljer automatiskt den bästa anslutningen för alla trådlösa enheter i ditt hem, baserat på var varje Deco-enhet är placerad. Var du än är har du alltid den bästa möjliga trådlösa täckningen, allt genom ett och samma SSID (nätverksnamn). Oavsett om det är 2,4 GHz eller 5 GHz produkter så placerar ART dina enheter på rätt band baserat på enheten och vad du använder den till. Med ART kan du röra dig från rum till rum i hela hemmet när du streamar, spelar, laddar ned och surfar. Gratis App för installation Deco är otroligt lätt att installera och använda även för nybörjare. Ladda bara ner Deco-Appen från Google Play eller App Store så hjälper den dig med att hitta perfekt placering för enheten samt installationen. Mesh 4,2 22 2589 SEK 2589 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mesh