Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4G-router med Dual-Band för höga hastigheter

ASUS 4G-AC53U

  Art.nr: 1007606
  • 4G LTE Category 6
  • Föräldrakontroll, VPN & molnlagring
  • Dual-Band 300+433 Mbps
  • Snabb installation
  • Två löstagbara antenner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med 4G-AC53U från ASUS kan du och din familj njuta av ett mobilt bredband med riktigt snabba hastigheter - perfekt för semestern i sommarstugan, husvagnen eller på campingplatsen. Med stöd för 4G LTE Category 6 och Dual-Band med två frekvensband kan 4G-routern hantera och dela ut höga hastigheter. 4G-AC53U har två löstagbara och uppgraderingsbara antenner som gör att du enkelt kan förbättra signalen. Routern är lätt att installera med Plug-n-Surf och är utrustad med föräldrakontroll, VPN och molnlagring.

Riktigt snabbt mobilt bredband

ASUS 4G-AC53U är kompatibel med LTE Category 6 som är den senaste tekniken för mobilt bredband. 4G LTE Category 6 kombinerar två frekvensband för att ge nedladdningshastigheter på upp till 300 Mbps vilket är dubbelt så snabbt som föregångaren LTE Category 4 och hela sju gånger snabbare än 3G. Med dessa hastigheter kan du streama 4K-material eller dela större filer utan problem. 

Föräldrakontroll, VPN och molnlagring

4G-AC53U är utrustad med föräldrakontroll där du exempelvis kan kontrollera vilka enheter som används eller strypa internethastigheten när det är sovdags eller när det är dags för kvalitetstid med familjen. Routern är även utrustad med molnlagring för lagring av bilder och filer och VPN-koppling för säker uppkoppling och åtkomst även när du inte är hemma.

Löstagbara 4G-LTE-antenner

Med de externa antennerna för mobilt bredband får du bättre prestanda jämfört med interna antenner.

För att få bästa möjliga 4G LTE-signal kan du enkelt förlänga antennerna med en antennförlängningskabel och slippa placera routern vid ett fönster.

Snabb installation med Plug-n-Surf

Med Plug-n-Surf ansluter du enkelt 4G-AC53U med bara tre enkla steg. Sätt i ditt 4G LTE SIM- eller mini-SIM-kort och sätt på routern som automatiskt ansluter till rätt mobilnät, öppna sedan en webbläsare och följ den enkla installationsguiden för att slutföra installationen. SIM-kort medföljer inte.

1007606 ASUS ASUS 4G-AC53U 90IG04A1-BO3000 Med 4G-AC53U från ASUS kan du och din familj njuta av ett mobilt bredband med riktigt snabba hastigheter - perfekt för semestern i sommarstugan, husvagnen eller på campingplatsen. Med stöd för 4G LTE Category 6 och Dual-Band med två frekvensband kan 4G-routern hantera och dela ut höga hastigheter. 4G-AC53U har två löstagbara och uppgraderingsbara antenner som gör att du enkelt kan förbättra signalen. Routern är lätt att installera med Plug-n-Surf och är utrustad med föräldrakontroll, VPN och molnlagring. Riktigt snabbt mobilt bredband ASUS 4G-AC53U är kompatibel med LTE Category 6 som är den senaste tekniken för mobilt bredband. 4G LTE Category 6 kombinerar två frekvensband för att ge nedladdningshastigheter på upp till 300 Mbps vilket är dubbelt så snabbt som föregångaren LTE Category 4 och hela sju gånger snabbare än 3G. Med dessa hastigheter kan du streama 4K-material eller dela större filer utan problem.  Föräldrakontroll, VPN och molnlagring 4G-AC53U är utrustad med föräldrakontroll där du exempelvis kan kontrollera vilka enheter som används eller strypa internethastigheten när det är sovdags eller när det är dags för kvalitetstid med familjen. Routern är även utrustad med molnlagring för lagring av bilder och filer och VPN-koppling för säker uppkoppling och åtkomst även när du inte är hemma. Löstagbara 4G-LTE-antenner Med de externa antennerna för mobilt bredband får du bättre prestanda jämfört med interna antenner. För att få bästa möjliga 4G LTE-signal kan du enkelt förlänga antennerna med en antennförlängningskabel och slippa placera routern vid ett fönster. Snabb installation med Plug-n-Surf Med Plug-n-Surf ansluter du enkelt 4G-AC53U med bara tre enkla steg. Sätt i ditt 4G LTE SIM- eller mini-SIM-kort och sätt på routern som automatiskt ansluter till rätt mobilnät, öppna sedan en webbläsare och följ den enkla installationsguiden för att slutföra installationen. SIM-kort medföljer inte. Mobilt bredband 4,7 13 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mobilt bredband