Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-adapter med snabb 4G-uppkoppling överallt

D-Link DWM-222

  Art.nr: 238841
 • USB 2.0
 • Upp till 150 Mbit/s nedladdningshastighet
 • För både Windows och Mac OS
 • MicroSD-plats
 • Integrerad antenn

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DWM-222 4G LTE USB är en litet USB-modem med simkortplats som du ansluter till din dator för att få trådlös uppkoppling till internet, närsomhelst, varsomhelst. Njut av snabb och problemfri anslutning med nedladdningshastigheter upp till 150 Mbit/s och uppladdning upp till 50 Mbit/s. Med en DWM-222 i datorväskan kan du surfa på din laptop på tågresan, på campingturen och båtsemestern med stabil 4G-uppkoppling.

D-Link DWM-222 4G LTE USB Adapter

Enkel att använda

Att komma igång är enkelt. När simkortet sitter på plats i adaptern är allt du behöver göra koppla in DWM-222 i din dator och få tillgång till Internet var som helst du kan få en LTE-signal. Adaptern är självklart bakåtkompatibilitet med HSPA, GSM, GPRS eller EDGE-signaler också. Trots sitt lilla kompakta format har DWM-222 en inbyggd antenn som snappar upp datasignalerna för att ge dig en konsekvent anslutning.

MicroSD-kortplats

Inte nog att DWM-222 är ditt portabla modem som du kan ha i fickan eller datorväskan, så har adaptern även en plats för ett microSD-kort upp till 32 GB. Det gör att USB-adaptern även fungerar som ett helt vanligt USB-minne för att spara filer och dokument på.

Inlagda drivrutiner

Alla nödvändiga drivrutiner som behövs finns i modemet vilket gör första installationen snabb och enkel. DWM-222 kan användas på laptops utan optisk enhet - allt som behövs är ett USB-uttag.
En extra programvara för att skicka och ta emot textmeddelanden finns också inlagt på USB-adaptern. Via det kommer du åt eventuell telefonbok som finns inlagd på sim-kortet.

Komplettera ditt köp

(14 st)
 • 64 GB kapacitet Ultra microSDXC™ UHS-I
 • Upp till 100 MB/s läshastighet
 • Perfekt för Full HD-video

199:-

238841 D-Link D-Link DWM-222 DWM-222 D-Link DWM-222 4G LTE USB är en litet USB-modem med simkortplats som du ansluter till din dator för att få trådlös uppkoppling till internet, närsomhelst, varsomhelst. Njut av snabb och problemfri anslutning med nedladdningshastigheter upp till 150 Mbit/s och uppladdning upp till 50 Mbit/s. Med en DWM-222 i datorväskan kan du surfa på din laptop på tågresan, på campingturen och båtsemestern med stabil 4G-uppkoppling. Enkel att använda Att komma igång är enkelt. När simkortet sitter på plats i adaptern är allt du behöver göra koppla in DWM-222 i din dator och få tillgång till Internet var som helst du kan få en LTE-signal. Adaptern är självklart bakåtkompatibilitet med HSPA, GSM, GPRS eller EDGE-signaler också. Trots sitt lilla kompakta format har DWM-222 en inbyggd antenn som snappar upp datasignalerna för att ge dig en konsekvent anslutning. MicroSD-kortplats Inte nog att DWM-222 är ditt portabla modem som du kan ha i fickan eller datorväskan, så har adaptern även en plats för ett microSD-kort upp till 32 GB. Det gör att USB-adaptern även fungerar som ett helt vanligt USB-minne för att spara filer och dokument på. Inlagda drivrutiner Alla nödvändiga drivrutiner som behövs finns i modemet vilket gör första installationen snabb och enkel. DWM-222 kan användas på laptops utan optisk enhet - allt som behövs är ett USB-uttag.En extra programvara för att skicka och ta emot textmeddelanden finns också inlagt på USB-adaptern. Via det kommer du åt eventuell telefonbok som finns inlagd på sim-kortet. Mobilt bredband 3,4 5 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband