Snabb och portabel 4G-router för alla typer av resor

D-Link Mobile Wi-Fi 4G Hotspot 150 Mbps DWR-932

  Art.nr: 1005232
 • 4G-router
 • LTE Downlink: 150 Mbit/s
 • 2000mAh Li-on-batteri
 • Två antenner
 • Batteritid: 5 timmar aktiv användning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DWR-932 4G-router från D-Link låter dig ta med internetuppkoppling ut till sommarstugan, båten, roadtrippen eller bara ut i trädgården och dessutom dela den med vännerna. Du sätter helt enkelt i ett SIM-kort (ingår ej) och kan dela 4G LTE Internet-anslutning via lösenordsskyddat trådlöst nätverk. 

Säker anslutning

Skydda din anslutning och dina enheter från obehöriga. DWR-932 använder sig av en aktiv brandvägg för att du får en säker anslutning och förhindrar eventuella attacker över Internet. Senaste WPA / WPA2 trådlös kryptering håller ditt trådlösa nätverk säkert.

Dela med dig

D-Link DWR-932 4G LTE Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps kan du ansluta och dela med dig av super-snabb 4G LTE internetanslutning med nedladdningshastigheter på upp till 150 Mbps, så att du kan strömma musik, spela onlinespel, ladda ner och ladda upp filer på flera enheter var som helst med högre hastigheter.

Skapa din egna Hotspot

Anslut till 4G med hastigheter på upp till 150 Mbit/s med DWR-932. När du är ansluten kan du surfa på nätet, överföra data, streama videos och skicka SMS. I stället för att begränsa din mobila Internetanslutning till en enskild enhet via en USB-dongle, tillåter DWR-932 dig att skapa ett Wi-Fi-hotspot för att dela din Internetanslutning med flera enheter

Anslut dig var som helst

Med sin minimala storlek och det uppladdningsbara batteriet gör att du enkelt kan dela med dig av din anslutning var som helst. Dela med dig av snabb internetuppkoppling med dina vänner eller kollegor för att snabbt kunna ta emot e-post, surfa på internet eller streama ett avsnitt av din favorit serie på Netflix. D-Link DWR-932 är ett perfekt tillbehör på affärsresor eller en helg i sommarstugan, så att alla kan ha en snabb och stabil internetuppkoppling.

Liten, tunn och snabb

DWR-932  ger dig snabb anslutning i en kraftfull, dockningsbar enhet som passar lätt i fickan, var du än än går. Med Wi-Fi Protected Setup (WPS) kan du skapa ett säkert Wi-Fi-nätverk med bara en knapptryckning. Det uppladdningsbara 2000mAh Li-on-batteriet gör att du kan hålla kontakten under längre perioder och det är plug-and-play utan en komplicerad programvara att installera. Att komma online med DWR-932 Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps är snabb, enkel och bekväm.

Titta även på

(19 st)
 • Trådlös AC-standard
 • Fyra LAN-portar
 • Dual-Band AC750 (300+433 Mbps)

1 189:-

Titta även på

(19 st)
 • Trådlös AC-standard
 • Fyra LAN-portar
 • Dual-Band AC750 (300+433 Mbps)

1 189:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005232 D-Link D-Link Mobile Wi-Fi 4G Hotspot 150 Mbps DWR-932 DWR-932 DWR-932 4G-router från D-Link låter dig ta med internetuppkoppling ut till sommarstugan, båten, roadtrippen eller bara ut i trädgården och dessutom dela den med vännerna. Du sätter helt enkelt i ett SIM-kort (ingår ej) och kan dela 4G LTE Internet-anslutning via lösenordsskyddat trådlöst nätverk.  Säker anslutning Skydda din anslutning och dina enheter från obehöriga. DWR-932 använder sig av en aktiv brandvägg för att du får en säker anslutning och förhindrar eventuella attacker över Internet. Senaste WPA / WPA2 trådlös kryptering håller ditt trådlösa nätverk säkert. Dela med dig D-Link DWR-932 4G LTE Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps kan du ansluta och dela med dig av super-snabb 4G LTE internetanslutning med nedladdningshastigheter på upp till 150 Mbps, så att du kan strömma musik, spela onlinespel, ladda ner och ladda upp filer på flera enheter var som helst med högre hastigheter. Skapa din egna Hotspot Anslut till 4G med hastigheter på upp till 150 Mbit/s med DWR-932. När du är ansluten kan du surfa på nätet, överföra data, streama videos och skicka SMS. I stället för att begränsa din mobila Internetanslutning till en enskild enhet via en USB-dongle, tillåter DWR-932 dig att skapa ett Wi-Fi-hotspot för att dela din Internetanslutning med flera enheter Anslut dig var som helst Med sin minimala storlek och det uppladdningsbara batteriet gör att du enkelt kan dela med dig av din anslutning var som helst. Dela med dig av snabb internetuppkoppling med dina vänner eller kollegor för att snabbt kunna ta emot e-post, surfa på internet eller streama ett avsnitt av din favorit serie på Netflix. D-Link DWR-932 är ett perfekt tillbehör på affärsresor eller en helg i sommarstugan, så att alla kan ha en snabb och stabil internetuppkoppling. Liten, tunn och snabb DWR-932  ger dig snabb anslutning i en kraftfull, dockningsbar enhet som passar lätt i fickan, var du än än går. Med Wi-Fi Protected Setup (WPS) kan du skapa ett säkert Wi-Fi-nätverk med bara en knapptryckning. Det uppladdningsbara 2000mAh Li-on-batteriet gör att du kan hålla kontakten under längre perioder och det är plug-and-play utan en komplicerad programvara att installera. Att komma online med DWR-932 Mobile Wi-Fi Hotspot 150 Mbps är snabb, enkel och bekväm. Mobilt bredband 2,7 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband