Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4G-router med snabba överföringshastigheter

TP-Link Archer MR600 4G+ LTE WI-FI ROUTER

  Art.nr: 1007635
 • Trådlös AC-standard
 • Dual-Band (300+867 Mbps)
 • Överföringshastighet på upp till 300 Mbps
 • Fyra Gigabit LAN-portar
 • 4G+ LTE med inbyggd simkortsplats

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Archer MR600 är en smidig och snabb 4G LTE-router från TP-Link som låter dig utnyttja ditt 4G+ LTE-internet till fullo. Routern har inbyggd simkortsplats och installeras enkelt via plug-and-play för att du snabbt ska få igång ett stabilt trådlöst nätverk.

Archer MR600 är utrustad med Dual Band på 300 + 867 Mpbs, fyra stycken Gigabit LAN-portar och har stöd för 4G+ Cat6 vilket ger dig överföringshastigheter på upp till 300 Mbps så du kan njuta av HD-filmer, snabba nedladdningar av filer, streaming, musik och videoklipp utan störningar på den plats du behöver.

4G-router med snabba överföringshastigheter

Maximera ditt 4G-nätverk

Med stöd för 4G+ Cat6 som använder sig av Carrier Aggregation-teknik kan du maximera ditt 4G-nätverk med en hastighet upp till 300 Mbps, sätt i ditt SIM-kort och streama HD-filmer utan störningar eller ladda ner filer på nolltid. Med Archer MR600 kan du ansluta upp till 64 enheter samtidigt utan att du behöver bekymra dig över uppkopplingen.

Bra täckning med Dual-Band

Archer MR600 skapar ett Dual Band WiFi-nätverk som kan ge dig hastigheter upp till 867 Mbps. De båda 2,4 och 5 GHz-banden ger optimerad prestanda och minimerar störningar när du streamar film, laddar ner filer eller lyssnar på musik. Tack vare två avtagbara och avancerade antenner och den senaste trådlösa tekniken kan du ta del av stabila anslutningar, höga hastigheter och bra täckning. 

Ta med dig överallt

4G LTE-routern ger dig möjlighet att snabbt få igång ett trådlöst nätverk var du än är. Archer MR600 är den perfekta routern om du befinner dig i stugan, på ett hotell eller arbetar på en avlägsen plats och behöver tillgång till WiFi. Med Plug-and-play är det bara att koppla in den för att komma igång. Från mässcentret till husvagnen ger MR600 dig det du behöver.

Lätt att installera

Archer MR600 kräver ingen installation eller konfiguration med mjukvaror eller appar, bara koppla in strömkabeln och sätt in ditt simkort för att sedan starta routern som ansluter automatiskt till 4G-nätet och delar ut signalen via WiFi eller de fyra LAN-portarna.

4G-router med snabba överföringshastigheter

Titta även på

(3 st)
 • 4G LTE kategori 6
 • Dual-Band 600 + 1300 Mbit/s
 • Gigabit Ethernet WAN-port

2 749:-

Titta även på

(3 st)
 • 4G LTE kategori 6
 • Dual-Band 600 + 1300 Mbit/s
 • Gigabit Ethernet WAN-port

2 749:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007635 TP-Link TP-Link Archer MR600 4G+ LTE WI-FI ROUTER Archer MR600 Archer MR600 är en smidig och snabb 4G LTE-router från TP-Link som låter dig utnyttja ditt 4G+ LTE-internet till fullo. Routern har inbyggd simkortsplats och installeras enkelt via plug-and-play för att du snabbt ska få igång ett stabilt trådlöst nätverk. Archer MR600 är utrustad med Dual Band på 300 + 867 Mpbs, fyra stycken Gigabit LAN-portar och har stöd för 4G+ Cat6 vilket ger dig överföringshastigheter på upp till 300 Mbps så du kan njuta av HD-filmer, snabba nedladdningar av filer, streaming, musik och videoklipp utan störningar på den plats du behöver. Maximera ditt 4G-nätverk Med stöd för 4G+ Cat6 som använder sig av Carrier Aggregation-teknik kan du maximera ditt 4G-nätverk med en hastighet upp till 300 Mbps, sätt i ditt SIM-kort och streama HD-filmer utan störningar eller ladda ner filer på nolltid. Med Archer MR600 kan du ansluta upp till 64 enheter samtidigt utan att du behöver bekymra dig över uppkopplingen. Bra täckning med Dual-Band Archer MR600 skapar ett Dual Band WiFi-nätverk som kan ge dig hastigheter upp till 867 Mbps. De båda 2,4 och 5 GHz-banden ger optimerad prestanda och minimerar störningar när du streamar film, laddar ner filer eller lyssnar på musik. Tack vare två avtagbara och avancerade antenner och den senaste trådlösa tekniken kan du ta del av stabila anslutningar, höga hastigheter och bra täckning.  Ta med dig överallt 4G LTE-routern ger dig möjlighet att snabbt få igång ett trådlöst nätverk var du än är. Archer MR600 är den perfekta routern om du befinner dig i stugan, på ett hotell eller arbetar på en avlägsen plats och behöver tillgång till WiFi. Med Plug-and-play är det bara att koppla in den för att komma igång. Från mässcentret till husvagnen ger MR600 dig det du behöver. Lätt att installera Archer MR600 kräver ingen installation eller konfiguration med mjukvaror eller appar, bara koppla in strömkabeln och sätt in ditt simkort för att sedan starta routern som ansluter automatiskt till 4G-nätet och delar ut signalen via WiFi eller de fyra LAN-portarna. Mobilt bredband 4,4 8 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Mobilt bredband