Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

4G modem med router i portabelt format med färgskärm

TP-Link M7350 V.4

  Art.nr: 249528
  • Upp till 150Mbit/s*
  • 4G-router
  • Micro-SD
  • Upp till 10 användare
  • Inbyggt Batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

*Faktisk hastighet kan begränsas av Internetleverantör eller driftförhållanden.

TP-Link M7350

TP-Link M7350 är en router med inbyggt 4G-modem som gör det enkelt att dela din mobila uppkoppling trådlöst till andra enheter. Koppla alla dina enheter som mobiler, datorer och surfplattor till routern, var du än är tack vare 4G-uppkoppling och ett kraftfullt inbyggt batteri. 

Kraftfullt batteri

Routern har försetts med ett kraftfullt batteri på 2550 mAh. Tack vare det kan den drivas i upp till 10 timmar. När batteriet är på väg att ta slut kan man enkelt ladda upp det igen via en micro-USB-kabel. USB-kabeln ansluts till en dator.

Plats för micro-SD

Med kortplats som stöder micro-SD-kort kan montera ett kort med kapacitet på upp till 32GB. Detta gör det enkelt att dela information till de användare som är anslutna till routern. 

249528 249528 TP-Link TP-Link M7350 V.4 M7350-EU1 *Faktisk hastighet kan begränsas av Internetleverantör eller driftförhållanden.TP-Link M7350TP-Link M7350 är en router med inbyggt 4G-modem som gör det enkelt att dela din mobila uppkoppling trådlöst till andra enheter. Koppla alla dina enheter som mobiler, datorer och surfplattor till routern, var du än är tack vare 4G-uppkoppling och ett kraftfullt inbyggt batteri. Kraftfullt batteriRoutern har försetts med ett kraftfullt batteri på 2550 mAh. Tack vare det kan den drivas i upp till 10 timmar. När batteriet är på väg att ta slut kan man enkelt ladda upp det igen via en micro-USB-kabel. USB-kabeln ansluts till en dator.Plats för micro-SDMed kortplats som stöder micro-SD-kort kan montera ett kort med kapacitet på upp till 32GB. Detta gör det enkelt att dela information till de användare som är anslutna till routern.  Mobilt bredband 3,9 19 899 SEK 899 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mobilt bredband