Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

TRE kontantkort för bredband till surfplattor

Tre Startpaket 3Kontant Bredband

  Art.nr: 248224
  • Sim-kort för surfplatta, modem och router
  • Inkl. 5 GB surf (gäller i sju dagar)
  • 3G/4G
  • Startpaket

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

TRE Startpaket 3Kontant Bredband passar dig som redan har en surfplatta, ett modem, router eller dator med plats för SIM-kort. Startpaketet innehåller ett SIM-kort som är laddat med 5 GB surf som är giltigt i sju dagar.

3s Mobila Bredbandstartpaket med endast SIM-kort även kallar surfplattekort är en perfekt start för dig som har egen hårdvara och vill endast ta del av 3s mobilnät och deras värdebevis för 3Kontant Bredband. Startpaketet kan användas i 3G- och 4G-produkter och är alltid öppna för att surfa till maxhastigheterna i 3s nät. Startpaketet kan användas i både surfplattor, modem och routrar med en SIM-korts slot. SIM-kortet är ett Trio-SIM utan pinkod. Simkortet fylls enkelt på via tre.se eller 3Fyll-på-appen.

248224 Tre Tre Startpaket 3Kontant Bredband F00623 TRE Startpaket 3Kontant Bredband passar dig som redan har en surfplatta, ett modem, router eller dator med plats för SIM-kort. Startpaketet innehåller ett SIM-kort som är laddat med 5 GB surf som är giltigt i sju dagar.3s Mobila Bredbandstartpaket med endast SIM-kort även kallar surfplattekort är en perfekt start för dig som har egen hårdvara och vill endast ta del av 3s mobilnät och deras värdebevis för 3Kontant Bredband. Startpaketet kan användas i 3G- och 4G-produkter och är alltid öppna för att surfa till maxhastigheterna i 3s nät. Startpaketet kan användas i både surfplattor, modem och routrar med en SIM-korts slot. SIM-kortet är ett Trio-SIM utan pinkod. Simkortet fylls enkelt på via tre.se eller 3Fyll-på-appen. Mobilt bredband 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Mobilt bredband