Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Prisvärd och snabb NAS med dubbelkärnig processor

ASUSTOR AS1002T v2

  Art.nr: 1004636
  • 2st hårddiskplatser
  • Läshastighet: 110 MB/s
  • Processor: Dual-core 1,6GHz
  • Tystlåten design
  • ADM 3.1-gränssnitt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUSTOR AS1002T v2 är upp till 20% snabbare och effektivare än tidigare versionen, har en uppdaterad hårdvara och ger dig hög prestanda i en kompakt förpackning. AS1002T är bland annat utrustad med en dubbelkärnig processor, vilket ger dig snabba hastigheter utan komplikationer. Du får läshastigheter på över 110 MB/s och skrivhastigheter på över 98 MB/s, du får helt enkelt mycket prestanda för pengarna.

Skydda din data

Att skydda din data är givetvis av hög prioritet, inbyggda krypterings motorer gör att din data är helt skyddad från det ögonblick det först lagras på NASen. Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig över att dina uppgifter ska hamna i orätta händer, även om dina hårddiskar blir borttappad eller stulna.

Snygg och modern design

AS1002T v2 har en snygg och modern design vilket gör den unik när det kommer NAS-enheter. Den eleganta fronten gör NASen till ett fint tillägg till alla utrymmen, oavsett om det är vardagsrum eller kontor.

Gränssnitt - ADM 3.1

NASen kommer förinstallerad med operativsystemet ASUSTOR Data Master (ADM). ADM är designat för användandet av appar så att du enkelt kan organisera och komma åt dina favoriter. ADM har stöd för multi-tasking och levereras förinstallerad med ett stort urval av appar, skulle du sakna någon kan du enkelt installera egna via appcentralen. 

Verktygslös installation

AS1002T har ett ytterhölje vars konstruktion gör att det är enkelt att ta bort vid behov. Du kan använda handen för alla skruvar, vilket möjliggör enkel installation av hårddiskar utan verktyg.

ASUSTOR smarta mobilapp

ASUSTORs exklusiva Cloud Connect-teknik gör att du kan ansluta dig till din NAS från var som helst i världen med smartphone eller surfplatta för att komma åt och dela dina filer. ASUSTORs mobila appar har lösenkodslåsfunktioner för att skydda din integritet och data. Du kan också använda HTTPS-anslutningar för ännu mer tillförd säkerhet.

1004636 ASUSTOR ASUSTOR AS1002T v2 AS1002T v2 ASUSTOR AS1002T v2 är upp till 20% snabbare och effektivare än tidigare versionen, har en uppdaterad hårdvara och ger dig hög prestanda i en kompakt förpackning. AS1002T är bland annat utrustad med en dubbelkärnig processor, vilket ger dig snabba hastigheter utan komplikationer. Du får läshastigheter på över 110 MB/s och skrivhastigheter på över 98 MB/s, du får helt enkelt mycket prestanda för pengarna. Skydda din data Att skydda din data är givetvis av hög prioritet, inbyggda krypterings motorer gör att din data är helt skyddad från det ögonblick det först lagras på NASen. Detta betyder att du aldrig behöver oroa dig över att dina uppgifter ska hamna i orätta händer, även om dina hårddiskar blir borttappad eller stulna. Snygg och modern design AS1002T v2 har en snygg och modern design vilket gör den unik när det kommer NAS-enheter. Den eleganta fronten gör NASen till ett fint tillägg till alla utrymmen, oavsett om det är vardagsrum eller kontor. Gränssnitt - ADM 3.1 NASen kommer förinstallerad med operativsystemet ASUSTOR Data Master (ADM). ADM är designat för användandet av appar så att du enkelt kan organisera och komma åt dina favoriter. ADM har stöd för multi-tasking och levereras förinstallerad med ett stort urval av appar, skulle du sakna någon kan du enkelt installera egna via appcentralen.  Verktygslös installation AS1002T har ett ytterhölje vars konstruktion gör att det är enkelt att ta bort vid behov. Du kan använda handen för alla skruvar, vilket möjliggör enkel installation av hårddiskar utan verktyg. ASUSTOR smarta mobilapp ASUSTORs exklusiva Cloud Connect-teknik gör att du kan ansluta dig till din NAS från var som helst i världen med smartphone eller surfplatta för att komma åt och dela dina filer. ASUSTORs mobila appar har lösenkodslåsfunktioner för att skydda din integritet och data. Du kan också använda HTTPS-anslutningar för ännu mer tillförd säkerhet. NAS 4 3 1390 SEK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. NAS