Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull NAS med enkel fjärråtkomst

Buffalo LinkStation 210 NAS 4TB

  Art.nr: 1006044
  • Plats för en hårddisk
  • Enkel fjärråtkomst
  • Gigabit-LAN och USB-port
  • CPU-typ Marvell ARMADA 370 ARM
  • Total kapacitet upp till 4 TB

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Buffalo LinkStation 210D ser till att du har all din lagrad data centralt och kan komma åt den från hela världen. LS210 kombinerar bekvämligheten och kapaciteten hos Nätverksansluten lagring med en otroligt lätt användargränssnitt och super ljudfri fläktlös operation. Den är snabb och klar för intensiva datalagringsuppgifter och kan till och med konfigureras via Smartphones med ett nytt mobiloptimerat och intuitivt gränssnitt. 1 st hårddisk med 4 TB lagring ingår.

Säkerhetskopiera all din information

Med Linkstation 210D kan man säkerhetskopiera datainnehåll på upp till fem datorer för personlig eller företagsanvändning. Windows-datorer använder den prisbelönta NovaBACKUP Buffalo Edition, medan Mac-datorer använder Time Machine.

Ha åtkomst till din data överallt

Med Buffalos kostnadsfria WebAccess-tjänst kan användarna skapa ett privat moln på språng som gör att de enkelt kan få tillgång till eller dela data över Internet från var som helst. Allt du behöver är en smartphone eller surfplatta och gratis app från Buffalo för iOS, Windows eller Android. Du kan få tillgång till alla dina digitala tillgångar som lagrats på din LinkStation. Buffalo LinkStation kan även strömma upp till fyra HD-filmer samtidigt så att alla familjemedlemmar kan titta på sin favoritfilm samtidigt på egen enhet.

Integrerad BitTorrent-klient

Ladda ner stora mediefiler direkt till din LinkStation utan att starta datorn, tack vare den integrerade BitTorrent-klienten. Klienten är baserad på BitTorrent-protokollet, som reglerar utbyte av stora filer via Internet.

Snabb och enkel installation

AllaBuffalo-enheter är lätta att installera och konfigurera med ett enkelt webbaserat gränssnitt.

Buffalo Buffalo LinkStation 210 NAS 4TB LS210D0401-EU Buffalo LinkStation 210D ser till att du har all din lagrad data centralt och kan komma åt den från hela världen. LS210 kombinerar bekvämligheten och kapaciteten hos Nätverksansluten lagring med en otroligt lätt användargränssnitt och super ljudfri fläktlös operation. Den är snabb och klar för intensiva datalagringsuppgifter och kan till och med konfigureras via Smartphones med ett nytt mobiloptimerat och intuitivt gränssnitt. 1 st hårddisk med 4 TB lagring ingår. Säkerhetskopiera all din information Med Linkstation 210D kan man säkerhetskopiera datainnehåll på upp till fem datorer för personlig eller företagsanvändning. Windows-datorer använder den prisbelönta NovaBACKUP Buffalo Edition, medan Mac-datorer använder Time Machine. Ha åtkomst till din data överallt Med Buffalos kostnadsfria WebAccess-tjänst kan användarna skapa ett privat moln på språng som gör att de enkelt kan få tillgång till eller dela data över Internet från var som helst. Allt du behöver är en smartphone eller surfplatta och gratis app från Buffalo för iOS, Windows eller Android. Du kan få tillgång till alla dina digitala tillgångar som lagrats på din LinkStation. Buffalo LinkStation kan även strömma upp till fyra HD-filmer samtidigt så att alla familjemedlemmar kan titta på sin favoritfilm samtidigt på egen enhet. Integrerad BitTorrent-klient Ladda ner stora mediefiler direkt till din LinkStation utan att starta datorn, tack vare den integrerade BitTorrent-klienten. Klienten är baserad på BitTorrent-protokollet, som reglerar utbyte av stora filer via Internet. Snabb och enkel installation AllaBuffalo-enheter är lätta att installera och konfigurera med ett enkelt webbaserat gränssnitt. NAS 4 1 1449 SEK 1449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. NAS