Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb fyrkärnig NAS med hög prestanda

QNAP TS-231P2-1G

  Art.nr: 1008833
  • 2st hårddiskplatser
  • 1,7 GHz Alpine AL-314 Cortex A15-processor
  • Dubbla Gigabit LAN-portar
  • 3 x USB 3.0
  • 1 GB RAM

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

QNAP TS-231P2 är en fyrkärning NAS med tre USB 3.0-portar och dubbla Gigabit LAN-portar samt flerprogramskörningsprestanda för bland annat säkerhetskopiering och synkronisering. TS-231P2 passar perfekt för dig som vill ha en NAS med hög prestanda i hemmet eller på det mindre kontoret. Med smarta funktioner som Qfiling och Qsirch kan du ta kontroll över och effektivisera din filorganisering.

Hög prestanda med fyrkärning processor

QNAP TS-231P2 med en fyrkärning  Alpine AL-314 Cortex A15-processor på 1,7 GHz är en högpresterande NAS för hemanvändare och mindre kontor som ger enastående dataöverföringsprestanda med en läshastighet på upp till 209 MB/s och en skrivhastighet på upp till 157 MB/s. När TS-231P2 används med ett kompatibelt Wi-Fi-kort på USB blir den ett perfekt mediacenter med höga överföringshastigheter för stora mängder filer och strömning av krävande multimediainnehåll.

Återställ med hjälp av ögonblicksbilder

TS-231P2 stöder blockbaserade ögonblicksbilder som registrerar och sparar filsystemets tillstånd och metadata för filer i filsystemet. Om ett oväntat fel eller vid en attack av systemet förblir ögonblicksbilderna opåverkade vilket för att du snabbt och enkelt kan återställa ditt system till ett tidigare normalt tillstånd. TS-231P2 stöder upp till 64 ögonblicksbilder per volym för att du ska kunna bevara och återställa flera versioner av samma fil, mapp men även hela volymen. 

QNAP Qfiling system

Automatisering med Qfiling

Med Qfiling kan du automatisera din organisering av filer i olika mappar för att minska tiden det tar att hitta viktiga filer. Med din TS-231P2 kan du exempelvis kategorisera filer och bestämma arkiveringsvillkor för din filorganisering. För att kunna använda Qfiling krävs det minst 2 GB minne.

Sök snabbt med Qsirch

Med din TS-231P2 kan du använda Qsirch som är ett snabbt sökverktyg för filer.  Qsirch stöder förhandsgranskning med miniatyrer och kommer ihåg din sökhistorik vilket gör det möjligt för dig att snabbt öppna filer som du du tidigare sökt efter. 

Använd NAS som multimediasystem

Du kan använda din QNAP TS-231P2 som ett multimediasystem med flerzonskontroll för att fylla alla rum i ditt hem med det mediainnehåll som du själv väljer. Du kan hantera och strömma foton, musik och videor centralt från din NAS till olika rum från en enda enhet som exempelvis är ansluten via Bluetooth, DLNA, Apple TV eller Chromecast. 

1008833 QNAP QNAP TS-231P2-1G TS-231P2-1G QNAP TS-231P2 är en fyrkärning NAS med tre USB 3.0-portar och dubbla Gigabit LAN-portar samt flerprogramskörningsprestanda för bland annat säkerhetskopiering och synkronisering. TS-231P2 passar perfekt för dig som vill ha en NAS med hög prestanda i hemmet eller på det mindre kontoret. Med smarta funktioner som Qfiling och Qsirch kan du ta kontroll över och effektivisera din filorganisering. Hög prestanda med fyrkärning processor QNAP TS-231P2 med en fyrkärning  Alpine AL-314 Cortex A15-processor på 1,7 GHz är en högpresterande NAS för hemanvändare och mindre kontor som ger enastående dataöverföringsprestanda med en läshastighet på upp till 209 MB/s och en skrivhastighet på upp till 157 MB/s. När TS-231P2 används med ett kompatibelt Wi-Fi-kort på USB blir den ett perfekt mediacenter med höga överföringshastigheter för stora mängder filer och strömning av krävande multimediainnehåll. Återställ med hjälp av ögonblicksbilder TS-231P2 stöder blockbaserade ögonblicksbilder som registrerar och sparar filsystemets tillstånd och metadata för filer i filsystemet. Om ett oväntat fel eller vid en attack av systemet förblir ögonblicksbilderna opåverkade vilket för att du snabbt och enkelt kan återställa ditt system till ett tidigare normalt tillstånd. TS-231P2 stöder upp till 64 ögonblicksbilder per volym för att du ska kunna bevara och återställa flera versioner av samma fil, mapp men även hela volymen.  Automatisering med Qfiling Med Qfiling kan du automatisera din organisering av filer i olika mappar för att minska tiden det tar att hitta viktiga filer. Med din TS-231P2 kan du exempelvis kategorisera filer och bestämma arkiveringsvillkor för din filorganisering. För att kunna använda Qfiling krävs det minst 2 GB minne. Sök snabbt med Qsirch Med din TS-231P2 kan du använda Qsirch som är ett snabbt sökverktyg för filer.  Qsirch stöder förhandsgranskning med miniatyrer och kommer ihåg din sökhistorik vilket gör det möjligt för dig att snabbt öppna filer som du du tidigare sökt efter.  Använd NAS som multimediasystem Du kan använda din QNAP TS-231P2 som ett multimediasystem med flerzonskontroll för att fylla alla rum i ditt hem med det mediainnehåll som du själv väljer. Du kan hantera och strömma foton, musik och videor centralt från din NAS till olika rum från en enda enhet som exempelvis är ansluten via Bluetooth, DLNA, Apple TV eller Chromecast.  NAS 4 1 2290 SEK 2290 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. NAS