Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb NAS med smarta funktioner och 4K multimediaserver

Synology DiskStation DS418

  Art.nr: 1002696
  • Snabb dataöverföring
  • Tvåkärnig-processor
  • 2 x USB 3.0
  • Dual LAN-portar
  • 4 hårddiskfack

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Synology DiskStation DS418 är den idealiska lösningen för små till medelstora företag samt hemmaanvändare som vill ha ett robust, kompakt och mångsidigt moln. Med en kraftfull krypteringsmotor i maskinvaran försäkrar DS418 dig om att din data alltid finns tillgänglig. NASen innehåller bland annat 4 hårddiskfack men även funktioner som File Station. File Station är en snabb och säker funktion för att dela och hantera filerna som du lagrar på DS418. Det är bara att dra-och-släppa filerna för att ladda upp från en Mac eller PC. Allt detta och mycket mer med nya Synology DiskStation DS418.

4K multimediaserver

Streama ditt favoritinnehåll var du än är. DS418 har stöd för 10-bit 4K H.265-konvertering. Med Video Station och DS video kan du konvertera och spela upp 4K-videor från valfri dator, mobil enhet eller annan mediaspelare.

Snabb dataöverföring

DS418 erbjuder otroligt snabba filöverföringshastigheter, även om datan är krypterad, då den är utrustad med en tvåkärnig-processor och krypteringsmotor. Med Link Aggregation aktiverat kan DS418 leverera genomsnittlig läs-/skrivhastighet på 220 MB/s respektive 140 MB/s. Och krypterade filöverföringar går snabbt att hämta i hastigheter över 146 MB/s läsning och 65 MB/s skrivning. Därmed kan du skydda dina data utan att offra prestanda.

Dual LAN-portar

DS418 har utrustats med dubbla Ethernet-portar med stöd för failover och Link Aggregation, och garanterar därmed nätverkstillgänglighet även om LAN-anslutningen bryts på en port. Vilket minimerar risken för kostsamma avbrott. Link Aggregation förbättrar anslutnings-hastigheten, detta i jämförelse med en enda kabel eller port.


USB 3.0

DS418 optimerar din arbetsupplevelse med snabbare och effektivare dataöverföringar.

Med en lättillgänglig USB 3.0-port på framsidan, tillsammans med en USB 3.0-port på baksidan, blir åtkomst till extern lagring både snabb och enkel.

Enkel installation

Enkel installaion och stöd för hårddiskar med hot swap försäkrar enkelt underhåll och kontinuerlig tillgänglighet, även om en hårddisk behöver bytas ut. DS418 har dessutom en passiv kyldesign för att undvika att vara beroende av en dedikerad processorfläkt, och minska eventuella kritiska felkällor. När systemet upptäcker en trasig fläkt kan de inbyggda redundans-mekanismerna garantera fortsatt drift tills dess att ersättningsfläkten levereras.

1002696 Synology Synology DiskStation DS418 DS418 Synology DiskStation DS418 är den idealiska lösningen för små till medelstora företag samt hemmaanvändare som vill ha ett robust, kompakt och mångsidigt moln. Med en kraftfull krypteringsmotor i maskinvaran försäkrar DS418 dig om att din data alltid finns tillgänglig. NASen innehåller bland annat 4 hårddiskfack men även funktioner som File Station. File Station är en snabb och säker funktion för att dela och hantera filerna som du lagrar på DS418. Det är bara att dra-och-släppa filerna för att ladda upp från en Mac eller PC. Allt detta och mycket mer med nya Synology DiskStation DS418. 4K multimediaserver Streama ditt favoritinnehåll var du än är. DS418 har stöd för 10-bit 4K H.265-konvertering. Med Video Station och DS video kan du konvertera och spela upp 4K-videor från valfri dator, mobil enhet eller annan mediaspelare. Snabb dataöverföring DS418 erbjuder otroligt snabba filöverföringshastigheter, även om datan är krypterad, då den är utrustad med en tvåkärnig-processor och krypteringsmotor. Med Link Aggregation aktiverat kan DS418 leverera genomsnittlig läs-/skrivhastighet på 220 MB/s respektive 140 MB/s. Och krypterade filöverföringar går snabbt att hämta i hastigheter över 146 MB/s läsning och 65 MB/s skrivning. Därmed kan du skydda dina data utan att offra prestanda. Dual LAN-portar DS418 har utrustats med dubbla Ethernet-portar med stöd för failover och Link Aggregation, och garanterar därmed nätverkstillgänglighet även om LAN-anslutningen bryts på en port. Vilket minimerar risken för kostsamma avbrott. Link Aggregation förbättrar anslutnings-hastigheten, detta i jämförelse med en enda kabel eller port. USB 3.0 DS418 optimerar din arbetsupplevelse med snabbare och effektivare dataöverföringar. Med en lättillgänglig USB 3.0-port på framsidan, tillsammans med en USB 3.0-port på baksidan, blir åtkomst till extern lagring både snabb och enkel. Enkel installation Enkel installaion och stöd för hårddiskar med hot swap försäkrar enkelt underhåll och kontinuerlig tillgänglighet, även om en hårddisk behöver bytas ut. DS418 har dessutom en passiv kyldesign för att undvika att vara beroende av en dedikerad processorfläkt, och minska eventuella kritiska felkällor. När systemet upptäcker en trasig fläkt kan de inbyggda redundans-mekanismerna garantera fortsatt drift tills dess att ersättningsfläkten levereras. NAS 5 2 4499 SEK 4499 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. NAS