Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

NAS med 2st medföljande 4TB-hårddiskar!

WD Caviar Red 4TB x 2 + NSA325V2

  Art.nr: 201350
 • 2st hårddiskplatser
 • Max 8TB lagring
 • USB 3.0
 • DLNA, UPnP
 • Mobilapp

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • WD Caviar Red 4TB x 2 + NSA325V2
 • WD Red WD40EFRX 64MB 4TB 5400RPM
 • ZyXEL NSA325V2
WD NAS med 2st medföljande 4TB-hårddiskar!

2 898:-

ZyXEL NSA325V2 med 2 x 4TB hårddiskar!

En kompakt NAS som passar perfekt som hemmets mediacenter där du kan lagra musik, filmer, foton och dokument och sedan synka till ett personligt moln. NASen drivs av en 1,6GHz-processor och 512MB arbetsminne, du kommer åt dina filer enkelt och snabbt och kan strömma media till UPnP- och DLNA-certifierade enheter som Xbox, Playstation eller DLNA-TV.

WD NAS-designad hårddisk på 4 TB

1 449:-

Western Digital Caviar Red är den enda hårddisk som är designad för NAS-system som har 1-5 enhetsfack. Hårddisken är testad till att klara drivas 24 timmar om dygnet och krävande systemkrav av hem och mindre kontors NAS.

Ökad tillförlitlighet

Med en 35% MTBF-ökning gentemot vanliga hårddiskar är Western Digital Caviar Red en mer pålitlig och robust lösning.

Avancerad mjukvara

I varje Western Digital Red Caviar finns en avancerad mjukvara som möjliggör sömlös integration, stabilt dataskydd och optimal prestanda i NAS och RAID-miljöer.

ZyXEL Prisvärd NAS med stöd för molnlagring

0:-

ZyXEL NSA325V2

En effektiv och smart kompanjon i ditt nätverk som inte bara klarar av att lagra innehåll du skickar över, utan också streamar det till dina smarta enheter som mobil, tablet och tv, eller interagerar med  dina molntjänster som Google Drive eller Dropbox. En smart NAS som du kommer använda och förundras över hur effektivt den arbetar.

Moln-lagring

ZyXEL NSA325V2 kan samarbeta med flera olika molntjänster bl.a. Dropbox, Google Drive, Memopal m.m. Du får dessutom möjlighet att skapa ditt egna personliga moln med program som ownCloud eller Polkast. I molnet kan du säkerhetsspara alla dina filer och komma åt dom från en annan dator genom ZyXELs FTP-program "ZyXEL Media Servers". zCloud är en app som låter dig komma åt ditt personliga moln via en surfplatta eller en smartphone. Appen finns tillgänglig för nedladdning via App Store och Google Play. 

Strömma din media till din TV

ZyXELs egenutvecklade programvara zCloud och tredjeparts programvara såsom Samsung TV Media, BubbleUPnP, Avia, möjliggör att strömma sina filmer, musik, bilder till TVn på ett smidigt sätt. Med hjälp av exempelvis Google Chromecast och Apple TV.

Strömsnål och miljövänlig NAS

NSA325V2 kan ställas in genom en mängd inställningar för att bibehålla låg strömförbrukning. ZyXEL har utvecklat NAS:en att känna av om data skickas eller inte och ställa in enheten efter användandet. Inställningar såsom "Power scheduling" och "Wake-on-LAN" möjliggör för användaren att ta kontrollen över användandet och ställa in enheten efter önskemål.

201350 WD WD Caviar Red 4TB x 2 + NSA325V2 ZyXEL NSA325V2 med 2 x 4TB hårddiskar! En kompakt NAS som passar perfekt som hemmets mediacenter där du kan lagra musik, filmer, foton och dokument och sedan synka till ett personligt moln. NASen drivs av en 1,6GHz-processor och 512MB arbetsminne, du kommer åt dina filer enkelt och snabbt och kan strömma media till UPnP- och DLNA-certifierade enheter som Xbox, Playstation eller DLNA-TV. NAS 2898 SEK 2898 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. NAS