Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst nätverkskort med 802.11ax & Bluetooth 5.0

ASUS PCE-AX58BT

  Art.nr: 1010537
  • 802.11ax-standard
  • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 2402 Mbps
  • Bluetooth 5.0
  • OFDMA- och MU-MIMO-teknik
  • Två externa antenner

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS PCE-AX58BT är ett nätverkskort med Dual Band PCI-E WiFi 6 och två stycken externa antenner, samt ger dig möjligheten att ansluta till Wi-Fi-nätverk med mycket snabba hastigheter (3000 Mbps). Samt att du får tillgång till OFDMA- och MU-MIMO-teknik för stabila och snabba anslutningar, även om flera enheter överför samtidigt. PCE-AX58BT har dessutom Bluetooth 5.0 som gör att det blir smidigt att ansluta kringutrustning till din dator, exempelvis datormus, tangentbord och headset.

Wi-Fi 6 (802.11ax)

ASUS PCE-AX58BT är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi och bättre täckning. Med 160 MHz bandbredd levererar ASUS PCE-AX58BT trådlösa hastigheter som är upp till 2,7 gånger snabbare än 802.11ac. Och en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik gör att routern kan överföra till flera enheter samtidigt.

OFDMA- och MU-MIMO-teknik

Med en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik ger 802.11ax-standarden upp till 4X större nätverkskapacitet i trafiktäta miljöer. Tidigare generations 802.11ac-standard kan bara hantera en enhet åt gången på varje nätverkskanal, medans 802.11ax-standarden med OFDMA-stöd delar upp varje kanal i små underkanaler, vilket gör att signaler till flera enheter kan överföras samtidigt. En router som är kompatibel med MU-MIMO krävs för att kunna nyttja funktionen. 

Bluetooth 5.0

Sätt i PCE-AX58BT i din stationära dator och få direkt tillgång till Bluetooth 5.0. Genom att aktivera Bluetooth på din PC kan du njuta av bekvämligheten och friheten av trådlösa Bluetooth-anslutningar till ett brett utbud av enheter, exempelvis tangentbord, högtalare, hörlurar och spelkontroller.

Optimal antennplacering

Routern har två externa antenner som du placerar utanför datorns chassi, enkelt att justera för bästa möjliga signalmottagning.

1010537 ASUS ASUS PCE-AX58BT 90IG0610-MO0R00 ASUS PCE-AX58BT är ett nätverkskort med Dual Band PCI-E WiFi 6 och två stycken externa antenner, samt ger dig möjligheten att ansluta till Wi-Fi-nätverk med mycket snabba hastigheter (3000 Mbps). Samt att du får tillgång till OFDMA- och MU-MIMO-teknik för stabila och snabba anslutningar, även om flera enheter överför samtidigt. PCE-AX58BT har dessutom Bluetooth 5.0 som gör att det blir smidigt att ansluta kringutrustning till din dator, exempelvis datormus, tangentbord och headset. Wi-Fi 6 (802.11ax) ASUS PCE-AX58BT är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi och bättre täckning. Med 160 MHz bandbredd levererar ASUS PCE-AX58BT trådlösa hastigheter som är upp till 2,7 gånger snabbare än 802.11ac. Och en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik gör att routern kan överföra till flera enheter samtidigt. OFDMA- och MU-MIMO-teknik Med en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik ger 802.11ax-standarden upp till 4X större nätverkskapacitet i trafiktäta miljöer. Tidigare generations 802.11ac-standard kan bara hantera en enhet åt gången på varje nätverkskanal, medans 802.11ax-standarden med OFDMA-stöd delar upp varje kanal i små underkanaler, vilket gör att signaler till flera enheter kan överföras samtidigt. En router som är kompatibel med MU-MIMO krävs för att kunna nyttja funktionen.  Bluetooth 5.0 Sätt i PCE-AX58BT i din stationära dator och få direkt tillgång till Bluetooth 5.0. Genom att aktivera Bluetooth på din PC kan du njuta av bekvämligheten och friheten av trådlösa Bluetooth-anslutningar till ett brett utbud av enheter, exempelvis tangentbord, högtalare, hörlurar och spelkontroller. Optimal antennplacering Routern har två externa antenner som du placerar utanför datorns chassi, enkelt att justera för bästa möjliga signalmottagning. Nätverkskort 4,7 5 989 SEK 989 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort