Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst PCI-E-nätverkskort med upp till 300 Mbit/s hastighet

ASUS PCE-N15

  Art.nr: 229632
  • WPS-knapp för snabb konfigurering
  • Programvara för åtkomstpunkt
  • Stöd för WEP-, WPA-PSK- och WPA2-PSK

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS PCE-N15 ger dig trådlösa hastigheter upp till 300 Mbit/s och säkra krypteringsmetoder med stöd för WEP-, WPA-PSK- och WPA2-PSK. Med ett enkelt tryck på WPS-knappen (Wi-Fi Protected Setup) installerar du en säker nätverksanslutning tillsammans med din router som också har funktionen.

WPS-knapp (Wi-Fi Protected Setup)

Ger snabb konfigurering av säker trådlös anslutning Tryck på WPS-knappen på PCE-N15 under ungefär tre sekunder och sedan på WPS-knappen på routern. Du kan också välja att använda en programvarubaserad WPS, genom att aktivera funktionen i WPS-guiden. Avsluta konfigurationen i tre steg.

Programvara för åtkomstpunkt

Med programvaran för åtkomstpunkt kan WLAN-kortet fungera som virtuell åtkomstpunkt. Datorn måste vara ansluten till ett trådbundet nätverk via Ethernet för att WLAN-klienten ska gå att ansluta till nätverket.

Förpackningens innehåll

  • Support-CD
  • Garantibevis
  • Lågprofilfäste
  • Dipolantenn x 2
229632 ASUS ASUS PCE-N15 90-IG1U003M00-0PA0- ASUS PCE-N15 ger dig trådlösa hastigheter upp till 300 Mbit/s och säkra krypteringsmetoder med stöd för WEP-, WPA-PSK- och WPA2-PSK. Med ett enkelt tryck på WPS-knappen (Wi-Fi Protected Setup) installerar du en säker nätverksanslutning tillsammans med din router som också har funktionen. WPS-knapp (Wi-Fi Protected Setup) Ger snabb konfigurering av säker trådlös anslutning Tryck på WPS-knappen på PCE-N15 under ungefär tre sekunder och sedan på WPS-knappen på routern. Du kan också välja att använda en programvarubaserad WPS, genom att aktivera funktionen i WPS-guiden. Avsluta konfigurationen i tre steg. Programvara för åtkomstpunkt Med programvaran för åtkomstpunkt kan WLAN-kortet fungera som virtuell åtkomstpunkt. Datorn måste vara ansluten till ett trådbundet nätverk via Ethernet för att WLAN-klienten ska gå att ansluta till nätverket. Förpackningens innehåll Support-CDGarantibevisLågprofilfästeDipolantenn x 2 Nätverkskort 2,3 9 319 SEK 319 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort