Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Dra fördel av tillförlitlig och hög trådbunden Internethastighet med USB Ethernet Adapter Gigabit USB 3.0. Adaptern erbjuder en USB 3.0-kontakt i ena änden och en Gigabit Ethernet-port å andra sidan, vilket gör det enkelt att upprätta en trådbunden Internetanslutning med MacBook Air, Chromebook eller Ultrabook.

Med adapterns USB 3.0 och Gigabit Ethernet-portar får du höghastighetsdataöverföringar, vilket är idealiskt för nedladdning av stora filer eller strömmande filmer.

Perfekt att ta med sig på resan

Adaptern är den perfekta lösningen för affärsresenären som behöver en säker och snabb trådbunden Ethernet-anslutning på ett hotell eller på en konferens.
Anslut USB3GIGs USB 3.0-kontakt till din MacBook Air, Chromebook eller Ultrabook och anslut Gigabit Ethernet-porten till en Ethernet-kabel och en router. USB3GIG är idealisk för resor, och har en tunn och flexibel design som passar lätt i fickan eller ett väska. En reselock skyddar den när den inte används.

Titta även på

(1 st)
 • Gigabit hastighet genom din USB 3.0 port
 • LED-display som visar status och data-överföring
 • Liten & kompakt design

289:-

Titta även på

(1 st)
 • Gigabit hastighet genom din USB 3.0 port
 • LED-display som visar status och data-överföring
 • Liten & kompakt design

289:-

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 5 meter
 • CAT6e
 • Stöd för 10 Gb/s

129:-

Linksys Linksys USB3GIG USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapter USB3GIG-EJ Dra fördel av tillförlitlig och hög trådbunden Internethastighet med USB Ethernet Adapter Gigabit USB 3.0. Adaptern erbjuder en USB 3.0-kontakt i ena änden och en Gigabit Ethernet-port å andra sidan, vilket gör det enkelt att upprätta en trådbunden Internetanslutning med MacBook Air, Chromebook eller Ultrabook. Med adapterns USB 3.0 och Gigabit Ethernet-portar får du höghastighetsdataöverföringar, vilket är idealiskt för nedladdning av stora filer eller strömmande filmer. Perfekt att ta med sig på resan Adaptern är den perfekta lösningen för affärsresenären som behöver en säker och snabb trådbunden Ethernet-anslutning på ett hotell eller på en konferens.Anslut USB3GIGs USB 3.0-kontakt till din MacBook Air, Chromebook eller Ultrabook och anslut Gigabit Ethernet-porten till en Ethernet-kabel och en router. USB3GIG är idealisk för resor, och har en tunn och flexibel design som passar lätt i fickan eller ett väska. En reselock skyddar den när den inte används. Nätverkskort 5 2 189 SEK 189 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Nätverkskort