Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

USB-adapter för en snabbare trådlös anslutning

Linksys WUSB6100M

  Art.nr: 232187
  • Upp till AC 433 Mbps
  • Dual-Band
  • Fungerar med alla WiFi-routers
  • Enkel installation

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den här AC USB-adaptern uppgraderar din Windows-laptop eller PC till den senaste WiFi-standarden. Det innebär att din dator blir en MU-MIMO-enhet vilket innebär att hemmets WiFi-signal blir fördelad mer effektivt till fler nätverksdrivna enheter för en övergripande, starkare täckning. 

Dual-Band

Adaptern använder 5 GHz-bandet för att leverera hastigheter upp till AC 433 Mbps och 2,4 GHz-bandet för hastigheter upp till 150 Mbps. Strålformande teknologi fokuserar WiFi-signalen direkt till din dator från din router och ger en pålitlig anslutning för oavbruten gaming eller streaming. 

Fungerar med alla WiFi-routers

WUSB6100M fungerar med alla typer av WiFi-routers, du kan använda den med din befintliga i hemmet. För optimal prestanda är dock rekommendationen att ansluta till en Mu-MIMO-router. 

Enkel installation

För att njuta av nästa generations snabba AC WiFi ansluter du adapter till din dators USB-port - därefter kommer drivrutinerna laddas ner automatiskt. Det finns även möjlighet att installera dessa från den medföljande CD-skivan. 

232187 Linksys Linksys WUSB6100M WUSB6100M-EU Den här AC USB-adaptern uppgraderar din Windows-laptop eller PC till den senaste WiFi-standarden. Det innebär att din dator blir en MU-MIMO-enhet vilket innebär att hemmets WiFi-signal blir fördelad mer effektivt till fler nätverksdrivna enheter för en övergripande, starkare täckning.  Dual-Band Adaptern använder 5 GHz-bandet för att leverera hastigheter upp till AC 433 Mbps och 2,4 GHz-bandet för hastigheter upp till 150 Mbps. Strålformande teknologi fokuserar WiFi-signalen direkt till din dator från din router och ger en pålitlig anslutning för oavbruten gaming eller streaming.  Fungerar med alla WiFi-routers WUSB6100M fungerar med alla typer av WiFi-routers, du kan använda den med din befintliga i hemmet. För optimal prestanda är dock rekommendationen att ansluta till en Mu-MIMO-router.  Enkel installation För att njuta av nästa generations snabba AC WiFi ansluter du adapter till din dators USB-port - därefter kommer drivrutinerna laddas ner automatiskt. Det finns även möjlighet att installera dessa från den medföljande CD-skivan.  Nätverkskort 3,9 107 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort