USB-adapter för en snabbare trådlös anslutning

Linksys WUSB6100M

  Art.nr: 232187
  • Upp till AC 433 Mbps
  • Dual-Band
  • Fungerar med alla WiFi-routers
  • Enkel installation

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den här AC USB-adaptern uppgraderar din Windows-laptop eller PC till den senaste WiFi-standarden. Det innebär att din dator blir en MU-MIMO-enhet vilket innebär att hemmets WiFi-signal blir fördelad mer effektivt till fler nätverksdrivna enheter för en övergripande, starkare täckning. 

Dual-Band

Adaptern använder 5 GHz-bandet för att leverera hastigheter upp till AC 433 Mbps och 2,4 GHz-bandet för hastigheter upp till 150 Mbps. Strålformande teknologi fokuserar WiFi-signalen direkt till din dator från din router och ger en pålitlig anslutning för oavbruten gaming eller streaming. 

Fungerar med alla WiFi-routers

WUSB6100M fungerar med alla typer av WiFi-routers, du kan använda den med din befintliga i hemmet. För optimal prestanda är dock rekommendationen att ansluta till en Mu-MIMO-router. 

Enkel installation

För att njuta av nästa generations snabba AC WiFi ansluter du adapter till din dators USB-port - därefter kommer drivrutinerna laddas ner automatiskt. Det finns även möjlighet att installera dessa från den medföljande CD-skivan. 

232187 Linksys Linksys WUSB6100M WUSB6100M-EU Den här AC USB-adaptern uppgraderar din Windows-laptop eller PC till den senaste WiFi-standarden. Det innebär att din dator blir en MU-MIMO-enhet vilket innebär att hemmets WiFi-signal blir fördelad mer effektivt till fler nätverksdrivna enheter för en övergripande, starkare täckning.  Dual-Band Adaptern använder 5 GHz-bandet för att leverera hastigheter upp till AC 433 Mbps och 2,4 GHz-bandet för hastigheter upp till 150 Mbps. Strålformande teknologi fokuserar WiFi-signalen direkt till din dator från din router och ger en pålitlig anslutning för oavbruten gaming eller streaming.  Fungerar med alla WiFi-routers WUSB6100M fungerar med alla typer av WiFi-routers, du kan använda den med din befintliga i hemmet. För optimal prestanda är dock rekommendationen att ansluta till en Mu-MIMO-router.  Enkel installation För att njuta av nästa generations snabba AC WiFi ansluter du adapter till din dators USB-port - därefter kommer drivrutinerna laddas ner automatiskt. Det finns även möjlighet att installera dessa från den medföljande CD-skivan.  Nätverkskort 4 109 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort