USB WiFi-adapter med 802.11ac-standard

TP-Link Archer T2U AC600 Wi-Fi USB Adapter

  Art.nr: 1005173
  • 802.11ac-standard
  • Dual-Band (150+433Mbps)
  • USB 2.0

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Link Archer T2U är en av världens snabbaste WiFi-adapter och med kompakt design som passar alla typer av USB-portar är det en perfekt resekamrat för att snabbt och enkelt kunna användas för jobb eller för att surfa med. Med hastigheter på upp till 433 Mbps genom 5GHz blir det enkelt att kunna ladda ner eller streama vilket i full HD.

Uppnå höga hastigheter

Archer T2U kan ge hastigheter upp till 433Mbps på 5GHz-band över WiFi, vilket gör det optimalt för att spela onlinespel utan lagg och streama fullHD filmer utan att det behöver stå och buffra i evigheter. Med 2.4GHz-band aktiverat kan man få ut hastigheter på upp till 150Mbps vilket är perfekt för vanlig browsing på hemsidor till att kolla på videoklipp.

Ny generations WiFi-standard

TP-Links Archer T2U är tillverkad med 802.11ac, vilket är nästa generations WiFi-standard. Den nya generationens WiFi-standard ökar hastigheterna upp till 3 gånger så mycket jämfört med tidigare generationens trådlösa standard som heter 802.11n. Archer T2U fungerar med såväl nya som gamla datorer.

Perfekt resekamrat

Archer T2U kommer med en kompakt och snygg design och är mindre än dem flesta 11AC WiFi USB-adaptrar på marknaden. Med en miniadapter går den att ansluta till alla datorer med USB-uttag och underlättar användaren att få snabbt och trådlöst internet på semester eller affärsresan.

högklassig design

Med avancerad gjutteknik får Archer T2U en kristallklar yta och med en poleringsbehandling får T2U en jämn och mjuk yta med högkvalitativ touch. Med ett väldesignat yttre och avancerad teknik på insidan så är Archer T2u ett kraftpaket i en kompakt form.

1005173 TP-Link TP-Link Archer T2U AC600 Wi-Fi USB Adapter Archer T2U(EU) TP-Link Archer T2U är en av världens snabbaste WiFi-adapter och med kompakt design som passar alla typer av USB-portar är det en perfekt resekamrat för att snabbt och enkelt kunna användas för jobb eller för att surfa med. Med hastigheter på upp till 433 Mbps genom 5GHz blir det enkelt att kunna ladda ner eller streama vilket i full HD. Uppnå höga hastigheter Archer T2U kan ge hastigheter upp till 433Mbps på 5GHz-band över WiFi, vilket gör det optimalt för att spela onlinespel utan lagg och streama fullHD filmer utan att det behöver stå och buffra i evigheter. Med 2.4GHz-band aktiverat kan man få ut hastigheter på upp till 150Mbps vilket är perfekt för vanlig browsing på hemsidor till att kolla på videoklipp. Ny generations WiFi-standard TP-Links Archer T2U är tillverkad med 802.11ac, vilket är nästa generations WiFi-standard. Den nya generationens WiFi-standard ökar hastigheterna upp till 3 gånger så mycket jämfört med tidigare generationens trådlösa standard som heter 802.11n. Archer T2U fungerar med såväl nya som gamla datorer. Perfekt resekamrat Archer T2U kommer med en kompakt och snygg design och är mindre än dem flesta 11AC WiFi USB-adaptrar på marknaden. Med en miniadapter går den att ansluta till alla datorer med USB-uttag och underlättar användaren att få snabbt och trådlöst internet på semester eller affärsresan. högklassig design Med avancerad gjutteknik får Archer T2U en kristallklar yta och med en poleringsbehandling får T2U en jämn och mjuk yta med högkvalitativ touch. Med ett väldesignat yttre och avancerad teknik på insidan så är Archer T2u ett kraftpaket i en kompakt form. Nätverkskort 4,4 7 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort