Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Internt nätverkskort med WiFi 6 och Bluetooth 5

TP-Link AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Adapter

  Art.nr: 1010172
 • Optimerat för gaming
 • Upp till 574+2402 Mbps
 • ​Trådlös 802.11ax-standard
 • PCI-Express
 • Dual-Band och Mu-MIMO

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Link Archer AX3000 är ett internt nätverkskort till din stationära dator bestyckat med den senaste generationen av WiFi 6-standard vilket ger extrema hastigheter, ultralåg latens och oavbruten uppkoppling mot din router. Det är designat med gaming i åtanke och optimerar din trådlösa spelupplevelse.

Låg latens för dig som spelar

När man spelar är det viktigt att ha så låga "ms" (millisekunder) som möjligt. Latens eller ms är tiden det tar för datorn att skicka information till spelets server och få ett svar tillbaka för att avgöra vad som ska hända härnäst. Därför är det viktigt att ha snabbt WiFi och en snabb router.

Med den senaste tekniken WiFi 6 reduceras latensen med upp till 75% för att säkertställa en så perfekt uppkoppling som möjligt när du spelar realtidsspel eller VR online.

AX3000 - Lägre latens

Bättre täckning med externa antenner

Antennerna är monterade på en magnetisk bas för att kunna fästas på ditt chassi eller annan magnetisk yta. Med två stycken Multi-directional, högpresterande antenner optimeras täckningen för en snabb och stabil uppkoppling.

Multidirectional antennas

Bluetooth 5

TP-Link Archer AX3000 är kompatibel med den senaste Bluetooth 5-teknologin vilket är dubbelt så snabbt och fyra gånger bättre täckning än Bluetooth 4.2. Bluetooth 5 tillåter dig att ansluta så många enheter du vill. Högtalare, möss, headsets, handkontroller och andra Bluetooth-kompatibla enheter.

Bluetooth 5 Archer AX 3000

Ny, uppdaterad säkerhet

De senaste säkerhetsförbättringarna WPA3 ger en mycket säker och individualiserad kryptering inom säkerhet för personliga lösenord och skyddar ditt nätverk från trådlös hacking. Håll alltid ditt nätverk säkert när du spelar online.

WPA3

Titta även på

(5 st)
 • 802.11ax-standard
 • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 2402 Mbps
 • Bluetooth 5.0

989:-

Titta även på

(5 st)
 • 802.11ax-standard
 • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 2402 Mbps
 • Bluetooth 5.0

989:-

Komplettera ditt köp

(10 st)
 • Avleder statisk elektricitet
 • För montering av känsliga delar i datorn

29:-

1010172 TP-Link TP-Link AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Adapter Archer TX3000E TP-Link Archer AX3000 är ett internt nätverkskort till din stationära dator bestyckat med den senaste generationen av WiFi 6-standard vilket ger extrema hastigheter, ultralåg latens och oavbruten uppkoppling mot din router. Det är designat med gaming i åtanke och optimerar din trådlösa spelupplevelse. Låg latens för dig som spelar När man spelar är det viktigt att ha så låga "ms" (millisekunder) som möjligt. Latens eller ms är tiden det tar för datorn att skicka information till spelets server och få ett svar tillbaka för att avgöra vad som ska hända härnäst. Därför är det viktigt att ha snabbt WiFi och en snabb router. Med den senaste tekniken WiFi 6 reduceras latensen med upp till 75% för att säkertställa en så perfekt uppkoppling som möjligt när du spelar realtidsspel eller VR online. Bättre täckning med externa antenner Antennerna är monterade på en magnetisk bas för att kunna fästas på ditt chassi eller annan magnetisk yta. Med två stycken Multi-directional, högpresterande antenner optimeras täckningen för en snabb och stabil uppkoppling. Bluetooth 5 TP-Link Archer AX3000 är kompatibel med den senaste Bluetooth 5-teknologin vilket är dubbelt så snabbt och fyra gånger bättre täckning än Bluetooth 4.2. Bluetooth 5 tillåter dig att ansluta så många enheter du vill. Högtalare, möss, headsets, handkontroller och andra Bluetooth-kompatibla enheter. Ny, uppdaterad säkerhet De senaste säkerhetsförbättringarna WPA3 ger en mycket säker och individualiserad kryptering inom säkerhet för personliga lösenord och skyddar ditt nätverk från trådlös hacking. Håll alltid ditt nätverk säkert när du spelar online. Nätverkskort 4,2 7 799 SEK 799 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Nätverkskort