Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilren trådlös USB-adapter i microformat!

TP-Link TL-WN725N

  Art.nr: 178811
  • Upp till 150Mbit/s
  • WEP, WPA, WPA2
  • Bekväm design
  • Enkel installation
  • Lång räckvidd

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Link TL-WN725N

En trådlös USB-adapter i microformat som tillåter användaren att ansluta en stationär eller bärbar dator till ett trådlöst nätverk med hastighet upp till 150Mbit/s. Denna miniatyr-adapter är utformad för att vara så bekväm som möjligt och har man en gång anslutit den till en dators USB-port kan man lämna där utan att den är ivägen. Perfekt oavsett om du är hemma eller ute och reser.

Trådlös N-hastighet - 150Mbit/s

Adaptern följer trådlösa 802.11 b / g / n standarder, med överföringshastigheter på upp till 150Mbit/s. Du får en snabb trådlös uppkoppling och kan utan problem spela online-spel eller streama film. 

Enkelt att komma igång

TL-WN725N levereras med en installations-CD innehållande en guide som leder dig genom installationen steg för steg, du får hjälp med trådlösa nätverksinställningar och konfigurationer för säkerhet. Tack vare guiden blir du redo på bara några minuter. 

178811 TP-Link TP-Link TL-WN725N TL-WN725N TP-Link TL-WN725NEn trådlös USB-adapter i microformat som tillåter användaren att ansluta en stationär eller bärbar dator till ett trådlöst nätverk med hastighet upp till 150Mbit/s. Denna miniatyr-adapter är utformad för att vara så bekväm som möjligt och har man en gång anslutit den till en dators USB-port kan man lämna där utan att den är ivägen. Perfekt oavsett om du är hemma eller ute och reser.Trådlös N-hastighet - 150Mbit/sAdaptern följer trådlösa 802.11 b / g / n standarder, med överföringshastigheter på upp till 150Mbit/s. Du får en snabb trådlös uppkoppling och kan utan problem spela online-spel eller streama film. Enkelt att komma igångTL-WN725N levereras med en installations-CD innehållande en guide som leder dig genom installationen steg för steg, du får hjälp med trådlösa nätverksinställningar och konfigurationer för säkerhet. Tack vare guiden blir du redo på bara några minuter.  Nätverkskort 4 55 89 SEK 89 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Nätverkskort