Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Förläng ditt nätverk med en trådlös PowerLine-adapter

TP-Link TL-WPA4220

  Art.nr: 202144
 • Konverterar dina eluttag till nätverksuttag
 • Upp till 500 Mbit/s
 • Trådlöst nätverk
 • Enkel installation
 • ​Perfekt till streaming och online-spel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vad gör denna produkt?

TP-Links TL-WPA4220 förlänger din Internet-anslutning till alla rum i huset via hemmets befintliga elnät. TL-WPA4220 har en WiFi Klon-Knapp vilket ger en super enkel installation, detta innebär att den automatiskt kan kopiera SSID och lösenord för din router. På detta sätt, förenklar TL-WPA4220 din WiFi-konfiguration och möjliggör sömlös roaming inom ditt hemnätverk.

Räckviddsförlängning

Med en WiFi klon-Knapp möjliggörs räckviddsförlängningen och TL-WPA4220 kan automatiskt kopiera det trådlösa nätverket (SSID) och lösenord för routern med en knapptryckning. När du trycker på knappen, kan du placera powerline adaptern där du vill ha trådbunden eller trådlös åtkomst och njuta av ett sömlöst nätverk över hela ditt hem eller kontor.

Perfekt för HD-streaming

Med avancerad HomePlug AV-teknik, ger TL-WPA4220 dig stabila och snabba dataöverföringshastigheter på upp till 500Mbps. Räckvidden är upp till 300 meter i ditt befintliga elnät. Detta är ett utmärkt val som helhetslösning för ditt hem för att ansluta alla nätverksenheter från datorer, spelkonsoler till TV-boxar för IPTV till skrivare och NAS-hårddiskar.

Förläng ditt trädlösa nätverk till alla rum

Med trådlösa hastigheter på upp till 300Mbps, kan du enkelt förlänga ditt trådlösa nätverk via ditt befintliga elnät och sända en ny trådlös signal att dela med alla dina WiFi-enheter i ett annat område av ditt hem eller kontor.

Plug and Play

Du kan enkelt installera ett bekymmersfritt powerline-nätverk inom några minuter med TP-Links powerline-adaptrar, bara att koppla in och njuta. Dessutom kan adaptrarnas ”para ihop"-knapp användas för att kryptera eller hantera flera powerline-adaptrar i ditt hemmanätverk.

1. Koppla en Internet ansluten adapter i ett närliggande eluttag.

2. Anslut ytterligare adaptrar till bärbara datorer/TV/spelkonsoler eller andra nätverksenheter med en nätverkskabel eller WiFi - och du är klar!

* Rekommenderat: Tryck ”para ihop-”knappen för kryptering och nätverkssäkerhet.

Titta även på

(28 st)
 • Konverterar dina eluttag till nätverksuttag
 • Upp till 500 Mbit/s
 • Trådlöst nätverk

529:-

Titta även på

(28 st)
 • Konverterar dina eluttag till nätverksuttag
 • Upp till 500 Mbit/s
 • Trådlöst nätverk

529:-

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 3 meter
 • CAT6e
 • Stöd för 10 Gb/s

99:-

TP-Link TP-Link TL-WPA4220 TL-WPA4220 Vad gör denna produkt? TP-Links TL-WPA4220 förlänger din Internet-anslutning till alla rum i huset via hemmets befintliga elnät. TL-WPA4220 har en WiFi Klon-Knapp vilket ger en super enkel installation, detta innebär att den automatiskt kan kopiera SSID och lösenord för din router. På detta sätt, förenklar TL-WPA4220 din WiFi-konfiguration och möjliggör sömlös roaming inom ditt hemnätverk. Räckviddsförlängning Med en WiFi klon-Knapp möjliggörs räckviddsförlängningen och TL-WPA4220 kan automatiskt kopiera det trådlösa nätverket (SSID) och lösenord för routern med en knapptryckning. När du trycker på knappen, kan du placera powerline adaptern där du vill ha trådbunden eller trådlös åtkomst och njuta av ett sömlöst nätverk över hela ditt hem eller kontor. Perfekt för HD-streaming Med avancerad HomePlug AV-teknik, ger TL-WPA4220 dig stabila och snabba dataöverföringshastigheter på upp till 500Mbps. Räckvidden är upp till 300 meter i ditt befintliga elnät. Detta är ett utmärkt val som helhetslösning för ditt hem för att ansluta alla nätverksenheter från datorer, spelkonsoler till TV-boxar för IPTV till skrivare och NAS-hårddiskar. Förläng ditt trädlösa nätverk till alla rum Med trådlösa hastigheter på upp till 300Mbps, kan du enkelt förlänga ditt trådlösa nätverk via ditt befintliga elnät och sända en ny trådlös signal att dela med alla dina WiFi-enheter i ett annat område av ditt hem eller kontor. Plug and Play Du kan enkelt installera ett bekymmersfritt powerline-nätverk inom några minuter med TP-Links powerline-adaptrar, bara att koppla in och njuta. Dessutom kan adaptrarnas ”para ihop"-knapp användas för att kryptera eller hantera flera powerline-adaptrar i ditt hemmanätverk. 1. Koppla en Internet ansluten adapter i ett närliggande eluttag. 2. Anslut ytterligare adaptrar till bärbara datorer/TV/spelkonsoler eller andra nätverksenheter med en nätverkskabel eller WiFi - och du är klar! * Rekommenderat: Tryck ”para ihop-”knappen för kryptering och nätverkssäkerhet. Powerline 4 5 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Powerline