Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Startpaket för att skapa ett stabilt nätverk via dina eluttag!

TP-Link TL-WPA4220KIT

  Art.nr: 191332
  • Konverterar dina eluttag till nätverksuttag
  • Upp till 500 Mbit/s
  • Trådlöst nätverk
  • Enkel installation
  • 2 adaptrar ingår

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Links TL-WPA4220KIT förlänger din Internet-anslutning till alla rum i huset via hemmets befintliga elnät. TL-WPA4220 har en WiFi Klon-Knapp vilket ger en super enkel installation, detta innebär att den automatiskt kan kopiera SSID och lösenord för din router. På detta sätt, förenklar TL-WPA4220 din WiFi-konfiguration och möjliggör sömlös roaming inom ditt hemnätverk.

Räckviddsförlängning

Med en WiFi klon-Knapp möjliggörs räckviddsförlängningen och TL-WPA4220 kan automatiskt kopiera det trådlösa nätverket (SSID) och lösenord för routern med en knapptryckning. När du trycker på knappen, kan du placera powerline-adaptern där du vill ha trådbunden eller trådlös åtkomst och njuta av ett sömlöst nätverk över hela ditt hem eller kontor.

Perfekt för HD-streaming

Med avancerad HomePlug AV-teknik, ger TL-WPA4220KIT dig stabila och snabba dataöverföringshastigheter på upp till 500Mbps. Räckvidden är upp till 300 meter i ditt befintliga elnät. Detta är ett utmärkt val som helhetslösning för ditt hem för att ansluta alla nätverksenheter från datorer, spelkonsoler till TV-boxar för IPTV till skrivare och NAS-hårddiskar.

Förläng ditt trådlösa nätverk till alla rum

Med trådlösa hastigheter på upp till 300Mbps, kan du enkelt förlänga ditt trådlösa nätverk via ditt befintliga elnät och sända en ny trådlös signal att dela med alla dina WiFi-enheter i ett annat område av ditt hem eller kontor.

Plug and Play

Du kan enkelt installera ett bekymmersfritt powerline-nätverk inom några minuter med TP-Links powerline-adaptrar, bara att koppla in och njuta. Dessutom kan adaptrarnas ”para ihop"-knapp användas för att kryptera eller hantera flera powerline-adaptrar i ditt hemmanätverk.

1. Koppla en Internet ansluten adapter i ett närliggande eluttag.

2. Anslut ytterligare adaptrar till bärbara datorer/TV/spelkonsoler eller andra nätverksenheter med en nätverkskabel eller WiFi - och du är klar!

* Rekommenderat: Tryck ”para ihop-”knappen för kryptering och nätverkssäkerhet.

191332 TP-Link TP-Link TL-WPA4220KIT 0162500167 TP-Links TL-WPA4220KIT förlänger din Internet-anslutning till alla rum i huset via hemmets befintliga elnät. TL-WPA4220 har en WiFi Klon-Knapp vilket ger en super enkel installation, detta innebär att den automatiskt kan kopiera SSID och lösenord för din router. På detta sätt, förenklar TL-WPA4220 din WiFi-konfiguration och möjliggör sömlös roaming inom ditt hemnätverk.RäckviddsförlängningMed en WiFi klon-Knapp möjliggörs räckviddsförlängningen och TL-WPA4220 kan automatiskt kopiera det trådlösa nätverket (SSID) och lösenord för routern med en knapptryckning. När du trycker på knappen, kan du placera powerline-adaptern där du vill ha trådbunden eller trådlös åtkomst och njuta av ett sömlöst nätverk över hela ditt hem eller kontor.Perfekt för HD-streamingMed avancerad HomePlug AV-teknik, ger TL-WPA4220KIT dig stabila och snabba dataöverföringshastigheter på upp till 500Mbps. Räckvidden är upp till 300 meter i ditt befintliga elnät. Detta är ett utmärkt val som helhetslösning för ditt hem för att ansluta alla nätverksenheter från datorer, spelkonsoler till TV-boxar för IPTV till skrivare och NAS-hårddiskar.Förläng ditt trådlösa nätverk till alla rumMed trådlösa hastigheter på upp till 300Mbps, kan du enkelt förlänga ditt trådlösa nätverk via ditt befintliga elnät och sända en ny trådlös signal att dela med alla dina WiFi-enheter i ett annat område av ditt hem eller kontor.Plug and PlayDu kan enkelt installera ett bekymmersfritt powerline-nätverk inom några minuter med TP-Links powerline-adaptrar, bara att koppla in och njuta. Dessutom kan adaptrarnas ”para ihop"-knapp användas för att kryptera eller hantera flera powerline-adaptrar i ditt hemmanätverk.1. Koppla en Internet ansluten adapter i ett närliggande eluttag.2. Anslut ytterligare adaptrar till bärbara datorer/TV/spelkonsoler eller andra nätverksenheter med en nätverkskabel eller WiFi - och du är klar! *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> * Rekommenderat: Tryck ”para ihop-”knappen för kryptering och nätverkssäkerhet. Powerline 4,1 53 579 SEK 579 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Powerline