Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten, kraftfull PowerLine adapter!

ZyXEL PLA5205 - Single

  Art.nr: 191112
 • QoS teknik
 • HomePlug AV2 standard
 • Upp till 600 Mbps
 • Enkel installation
 • Gigabit port

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Liten, kraftfull PowerLine adapter!

ZyXEL PLA5205 förbättrar nätverksprestanda med mer än 20%. Med 600 Mbps Powerline-teknik kan du strömma HD-media utan konstigheter. Anslut bara ett par PLA5205 in i eluttagen och ansluta nätverksenheter till dem, ohc omedelbart kan du njuta av HD-streaming, multiplayer spel och andra applikationer utan att ditt nätverk ska bli segt.

 

HomePlug AV2 teknologi

Med den senaste HomePlug AV2 tekonologin klarar ZyXEL PLA5205 av att hantera otroliga 600 Mbps. Självklart är den bakåtkompatibel med alla dina äldre prylar, som modem och router. Den är också utrustad med en Gigabit ethernet port så att till exempel spelkonsollen kan få en stabil och pålitlig anslutning via kabel.

Enkel, smidig installation

Med en otroligt enkel och smidig installation kan du få din PowerLine-enhet att fungera direkt. Genom att bara koppla in den i vägguttaget och trycka in knappen på enheten hittar den själv nätverket och parkopplar sig. Du behöver inte krångla med jobbiga manualer.

Prioriterar automatiskt

Utrustad med QoS som är en förkortning till Quality of Service. Ett känt begrepp som handlar om hur din trafiken ska prioriteras i ditt nätverk. Detta är en viktig funktion när flera olika typer av trafik, t.ex. TV, dator, telefon ska samsas i ett nätverk.

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 3 meter
 • CAT6e
 • Stöd för 10 Gb/s

99:-

ZyXEL ZyXEL PLA5205 - Single PLA5205-EU0101F Liten, kraftfull PowerLine adapter! ZyXEL PLA5205 förbättrar nätverksprestanda med mer än 20%. Med 600 Mbps Powerline-teknik kan du strömma HD-media utan konstigheter. Anslut bara ett par PLA5205 in i eluttagen och ansluta nätverksenheter till dem, ohc omedelbart kan du njuta av HD-streaming, multiplayer spel och andra applikationer utan att ditt nätverk ska bli segt.   HomePlug AV2 teknologi Med den senaste HomePlug AV2 tekonologin klarar ZyXEL PLA5205 av att hantera otroliga 600 Mbps. Självklart är den bakåtkompatibel med alla dina äldre prylar, som modem och router. Den är också utrustad med en Gigabit ethernet port så att till exempel spelkonsollen kan få en stabil och pålitlig anslutning via kabel. Enkel, smidig installation Med en otroligt enkel och smidig installation kan du få din PowerLine-enhet att fungera direkt. Genom att bara koppla in den i vägguttaget och trycka in knappen på enheten hittar den själv nätverket och parkopplar sig. Du behöver inte krångla med jobbiga manualer. Prioriterar automatiskt Utrustad med QoS som är en förkortning till Quality of Service. Ett känt begrepp som handlar om hur din trafiken ska prioriteras i ditt nätverk. Detta är en viktig funktion när flera olika typer av trafik, t.ex. TV, dator, telefon ska samsas i ett nätverk. Powerline 5 1 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Powerline