AirPort Extreme

Apple AirPort Extreme

  Art.nr: 190227
  • Dualband (2,4 GHz & 5 GHz)
  • Ultrasnabb trådlös anslutning (802.11ac)
  • Dela USB-hårddisk
  • Enkel installation
  • Fantastisk räckvidd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi 

AirPort Extreme har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal.1 Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet.

Designad för prestanda 

Antennerna på AirPort Extreme har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare.

Lätt att ansluta för iOS och OS X 

Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Extreme och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt.

Dela hårddisk och skrivare 

AirPort Extreme kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst.

Kompatibel och säker 

Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Extreme. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Extreme skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert.

Inställning och hantering

Åtkomst för trådlösa enheter

Delad USB-skrivare

Delad USB-hårddisk

Teknisk information

Höjd: 168 mm
Bredd: 98 mm
Djup: 98 mm
Vikt: 945 g

IEEE 802.11a/b/g/n/ac1
Antenner med strålformning
Dubbla frekvensband på 2,4 GHz och 5 GHz

Gigabit Ethernet WAN-port
Tre Gigabit Ethernet LAN-portar
USB 2
Inbyggt strömaggregat

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

190227 Apple Apple AirPort Extreme ME918Z/A Ultrasnabbt 802.11ac Wi-Fi AirPort Extreme har 802.11ac-teknik och kraftfulla strålformande antenner som ger dig upp till tre gånger snabbare Wi-Fi och en starkare och tydligare signal.1 Eftersom den dessutom sänder på både 2,4 GHz- och 5 GHz-frekvensen samtidigt ansluter din trådlösa enhet automatiskt till bästa tillgängliga frekvensband för snabbast möjliga överföringshastighet.Designad för prestanda Antennerna på AirPort Extreme har placerats högst upp och därför sprids signalen nu från en högre nivå. Vi utökade också antalet antenner till sex stycken: tre för 2,4 GHz-bandet och tre för 5 GHz-bandet. Tillsammans med 802.11ac-tekniken ser de till att du kan ansluta snabbare, på ett längre avstånd och få mer kraft än någonsin tidigare.Lätt att ansluta för iOS och OS X Anslut ditt DSL- eller kabelmodem till AirPort Extreme och använd den inbyggda inställningsassistenten för att skapa ditt nya trådlösa nätverk med några få tryckningar på iPhone, iPad eller iPod touch. På Mac kan du använda den inbyggda appen AirPort-verktyg. Inställningen går precis lika snabbt och enkelt.Dela hårddisk och skrivare AirPort Extreme kan förvandla alla externa USB-hårddiskar till säkra enheter som kan delas i ditt Wi-Fi-nätverk. Alla dokument, videor, bilder och andra filer blir tillgängliga direkt för både Mac- och PC-användare. Du kan till och med ansluta en skrivare och dela den trådlöst.Kompatibel och säker Alla dina Wi-Fi-enheter fungerar med AirPort Extreme. Det beror på att den är kompatibel med enheter som använder någon av specifikationerna 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n eller 802.11ac. Och tack vare den inbyggda brandväggen i AirPort Extreme skyddas nätverket mot skadliga internetattacker, så att du kan surfa tryggt och säkert.Inställning och hanteringÅtkomst för trådlösa enheterDelad USB-skrivareDelad USB-hårddiskTeknisk informationHöjd: 168 mmBredd: 98 mmDjup: 98 mmVikt: 945 gIEEE 802.11a/b/g/n/ac1Antenner med strålformningDubbla frekvensband på 2,4 GHz och 5 GHzGigabit Ethernet WAN-portTre Gigabit Ethernet LAN-portarUSB 2Inbyggt strömaggregat Router 4,2 17 1879 SEK 1879 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router