Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router är en värdefull och lättanvänd uppgradering för ditt hemnätverk. Det ger dig super-snabb 802.11ac WiFi-teknik med bara tre enkla steg som behövs för att komma igång. ASUS AiPlayer låter dig strömma musik från en ansluten USB-lagringsenhet och samtidigt med Dual-band kan du ansluta alla enheter till nätverket och få en hastighet upp till 300 Mbps för 2,4 GHz-enheter och upp till 867 Mbps för 5 GHz enheter.

Enkel 3-stegs installation

Använd din bärbara dator, surfplatta eller dator för att ställa in din ASUS-router utan problem med tre enkla steg. Anslut bara kablarna till routern, öppna en webbläsare och följ installationsguiden för att ansluta till internet på nolltid.

Övervaka och begränsa internetåtkomst för alla användare

Avancerad föräldrakontroll hjälper dig att skydda dina barn mot Internetberoende. Du kan begränsa de tider som varje enhet kan komma åt Internet genom att använda schemalagda tidsgränser.

Ta kontroll över din media med bekväm trådlös streaming

Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nätverks media-hub. Du kan lagra all din musik, videoklipp och bilder i det medföljande USB-minnet och strömma det trådlöst till vilken mobil enhet som helst. Njut av dina samlingar av bilder och filmer i vilket rum som helst.

Mer lagringsplats på ditt hemnätverk

Gör RT-AC1200 till hemmets media och filcenter. Med USB 2.0-port kan du ansluta externa lagringsenheter och strömma media eller filer ut till ditt nätverk. Tack vare denna funktionen är det enklare än någonsin tidigare att komma åt och spara filer och media på nätverket.

Titta även på

(21 st)
  • 802.11ac-standard
  • Upp till 400+867 Mbit/s
  • Dual Band 2,4 & 5GHz

690:-

Titta även på

(21 st)
  • 802.11ac-standard
  • Upp till 400+867 Mbit/s
  • Dual Band 2,4 & 5GHz

690:-

ASUS ASUS RT-AC1200 90IG0211-BU2D00 ASUS RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router är en värdefull och lättanvänd uppgradering för ditt hemnätverk. Det ger dig super-snabb 802.11ac WiFi-teknik med bara tre enkla steg som behövs för att komma igång. ASUS AiPlayer låter dig strömma musik från en ansluten USB-lagringsenhet och samtidigt med Dual-band kan du ansluta alla enheter till nätverket och få en hastighet upp till 300 Mbps för 2,4 GHz-enheter och upp till 867 Mbps för 5 GHz enheter. Enkel 3-stegs installation Använd din bärbara dator, surfplatta eller dator för att ställa in din ASUS-router utan problem med tre enkla steg. Anslut bara kablarna till routern, öppna en webbläsare och följ installationsguiden för att ansluta till internet på nolltid. Övervaka och begränsa internetåtkomst för alla användare Avancerad föräldrakontroll hjälper dig att skydda dina barn mot Internetberoende. Du kan begränsa de tider som varje enhet kan komma åt Internet genom att använda schemalagda tidsgränser. Ta kontroll över din media med bekväm trådlös streaming Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nätverks media-hub. Du kan lagra all din musik, videoklipp och bilder i det medföljande USB-minnet och strömma det trådlöst till vilken mobil enhet som helst. Njut av dina samlingar av bilder och filmer i vilket rum som helst. Mer lagringsplats på ditt hemnätverk Gör RT-AC1200 till hemmets media och filcenter. Med USB 2.0-port kan du ansluta externa lagringsenheter och strömma media eller filer ut till ditt nätverk. Tack vare denna funktionen är det enklare än någonsin tidigare att komma åt och spara filer och media på nätverket. Router 2,9 7 749 SEK 749 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router