Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Trådlös router med dual-band och enkel installation

ASUS RT-AC51U

  Art.nr: 1016663
  • 802.11ac standard
  • Upp till 300 + 433 Mbit/s
  • Dual-band 2,4 GHz och 5 GHz
  • Fyra LAN-portar
  • USB-port

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med routern RT-AC51U får du en bra hastighet i ditt hem, med Dual-Band får du effektiv anslutning för enheter av olika slag som kräver olika mängd bandbredd. Upp till 733 Mbit/s och bra WiFi-räckvidd på 150% mer jämfört med vanlig generiska routrar får du stabil anslutning och räckvidd i ditt hem. Använd dig av det praktiska USB-uttaget och anslut fler enheter eller använd det som en laddningsport för din mobil. Applikationen ASUS Router underlättar installationen och ger dig sedan en tydlig översikt av ditt nätverk.

Bra hastighet och bättre räckvidd

Med routern RT-AC51U får du en snabbare hastighet med den total bandbredd på 733 Mbit/s. På 2,4 GHz frekvensen har du en hastighet upp till 300 Mbit/s samt på 5 GHz frekvensen har du en hastighet på upp till 433 Mbit/s. På 2,4 GHz-bandet kan du utföra enklare och grundläggande uppgifter såsom webbläsning och nedladdning av dokument och filer. Samtidigt som 5 GHz-bandet klarar av tyngre anslutningar såsom online spel, Full HD-streaming och andra mer bandbreddskrävande applikationer.

Med den kraftfulla tvåvägsöverföringen förbättrar du ditt WiFi-räckvidd med hela 150% jämfört med generiska routrar vilket garanterar långtgående täckning. Med den kraftfulla räckvidden har du nätverk som täcker ditt hem och ger en stabil och trygg anslutning till nätet. 

Använd dig av det praktiska USB-uttaget

Routern är utrustad med en multifunktionell USB-port som gör det enklare för dig att ansluta olika enheter som ger en stabil anslutning eller till och med ladda smarta enheter såsom mobil och surfplatta. Anslut en USB-hårddisk så har du en omedelbar filserver, som sträcker sig in i molnet via ASUS AiCloud. USB-porten ger dig fler möjligheter med din router.

ASUS Router applikationen

Med hjälp av ASUS router-applikation kan du enkelt installera din router med några enkla steg. När det sedan är färdigt har du en tydlig överblick av ditt nätverk och ser när det kommer uppdateringar. Samt att du kan smidigt ändra inställningarna på routern via applikationen.

1016663 1016663 ASUS ASUS RT-AC51U 90IG0150-BM3G00 Med routern RT-AC51U får du en bra hastighet i ditt hem, med Dual-Band får du effektiv anslutning för enheter av olika slag som kräver olika mängd bandbredd. Upp till 733 Mbit/s och bra WiFi-räckvidd på 150% mer jämfört med vanlig generiska routrar får du stabil anslutning och räckvidd i ditt hem. Använd dig av det praktiska USB-uttaget och anslut fler enheter eller använd det som en laddningsport för din mobil. Applikationen ASUS Router underlättar installationen och ger dig sedan en tydlig översikt av ditt nätverk.Bra hastighet och bättre räckviddMed routern RT-AC51U får du en snabbare hastighet med den total bandbredd på 733 Mbit/s. På 2,4 GHz frekvensen har du en hastighet upp till 300 Mbit/s samt på 5 GHz frekvensen har du en hastighet på upp till 433 Mbit/s. På 2,4 GHz-bandet kan du utföra enklare och grundläggande uppgifter såsom webbläsning och nedladdning av dokument och filer. Samtidigt som 5 GHz-bandet klarar av tyngre anslutningar såsom online spel, Full HD-streaming och andra mer bandbreddskrävande applikationer.Med den kraftfulla tvåvägsöverföringen förbättrar du ditt WiFi-räckvidd med hela 150% jämfört med generiska routrar vilket garanterar långtgående täckning. Med den kraftfulla räckvidden har du nätverk som täcker ditt hem och ger en stabil och trygg anslutning till nätet. Använd dig av det praktiska USB-uttagetRoutern är utrustad med en multifunktionell USB-port som gör det enklare för dig att ansluta olika enheter som ger en stabil anslutning eller till och med ladda smarta enheter såsom mobil och surfplatta. Anslut en USB-hårddisk så har du en omedelbar filserver, som sträcker sig in i molnet via ASUS AiCloud. USB-porten ger dig fler möjligheter med din router.ASUS Router applikationenMed hjälp av ASUS router-applikation kan du enkelt installera din router med några enkla steg. När det sedan är färdigt har du en tydlig överblick av ditt nätverk och ser när det kommer uppdateringar. Samt att du kan smidigt ändra inställningarna på routern via applikationen. Router 1 2 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router