Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull Dual Band-router för hela familjen

ASUS RT-AC85P

  Art.nr: 1006460
 • Upp till 600 + 1733 Mbps
 • MU-MIMO-teknik
 • 4st Gigabit LAN-portar
 • Snabb Dual Core-processor
 • Enkel installation och underhåll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Asus RT-AC85P är en otrolig snabb router med en datahastighet som klarar upp till 1733 Mbp/s på 5 GHz-bandet och 600 Mbp/s på 2,4 GHz. Det ger dig ett online-spelande med minimal fördröjning, fantastisk 4K-streaming och extremt snabb överföring av filer. Med 4 stycken Gigabit LAN-portar har du dessutom plats för en mängd kabelbundna enheter som exempelvis din Smart TV, server eller gamingdator.

Surfa tryggt och säkert

Med ASUS RT-AC58P håller du enkelt ett öga på familjens internetanvändning, styr åtkomsten till vissa program och sätter enkelt tidsbegränsningar för de olika familjemedlemmarna. Med avancerade föräldrakontroller kan du blockera mobilappar och spärra åtkomsten till vissa webbplatser utan att det påverkar resten av internettillgången.

Kontrollera nätverket med din smartphone

Konfigurera din router, hantera nätverkstrafik eller undersök anslutningsproblem - allt via dina smartphone. Med Asus Router App kan du sköt all aktivitet i ditt nätverk utan att behöva starta datorn, du kan till och med uppdatera mjukvaran. 

Fantastisk täckning

RT-AC85P gör att alla kan ta del av underhållning, oavsett hur många enheter som är anslutna. Tack vare routerns fyra antenner (4T4R) ökar både räckvidden och signalstyrkan för ditt lokala WiFi. AiRadarn hjälper ytterligare till att rikta signalen till dina enheter vilket gör ditt nätverk snabbare, tydligare och starkare.

Kapacitet för alla enheter

Den revolutionerande och framtidssäkra MU-MIMO-tekniken betyder att RT-AC85P klarar av att ansluta till flera MU-MIMO-kompatibla klienter med varje klients maximala hastighet på samma gång. Detta betyder att när användare lägger till flera MU-MIMO-aktiverade enheter, så ökas routerns kapacitet – och ger alla användare den bästa möjliga internetupplevelsen.

ASUS QoS

ASUS QoS säkerställer att kvaliten följs på all inkommande och utgående bandbredd och på samtliga anslutningar. ASUS tillåter dig att styra nedladdning- och uppladdningshastigheter på varje ansluten enhet. Man kan även ställa in olika typer av prioriteringar för att maximera upplevelsen oavsett om det är för onlinespelande eller streaming i 4K och minimera buffrandet.

Upplev ASUSWRT

RT-AC85P innehåller det förbättrade grafiska ASUSWRT-användargränssnittet för enkel åtkomst till en webbaserad installationsprocess i 3 steg. Det är även där du kan ställa in AiCloud 2.0 och alla avancerade alternativ hos routern. Du behöver inte en separat app, eller begränsa ändringar från en mobil enhet – du får full åtkomst till allt, från alla enheter som har en webbläsare.

Titta även på

(0 st)
 • 1,8 GHz Dual Core-processor
 • 802.11ac trådlös standard
 • Tri-band och MU-MIMO-teknik

3 089:-

Titta även på

(0 st)
 • 1,8 GHz Dual Core-processor
 • 802.11ac trådlös standard
 • Tri-band och MU-MIMO-teknik

3 089:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS RT-AC85P 90IG04X0-MU9G00 Asus RT-AC85P är en otrolig snabb router med en datahastighet som klarar upp till 1733 Mbp/s på 5 GHz-bandet och 600 Mbp/s på 2,4 GHz. Det ger dig ett online-spelande med minimal fördröjning, fantastisk 4K-streaming och extremt snabb överföring av filer. Med 4 stycken Gigabit LAN-portar har du dessutom plats för en mängd kabelbundna enheter som exempelvis din Smart TV, server eller gamingdator. Surfa tryggt och säkert Med ASUS RT-AC58P håller du enkelt ett öga på familjens internetanvändning, styr åtkomsten till vissa program och sätter enkelt tidsbegränsningar för de olika familjemedlemmarna. Med avancerade föräldrakontroller kan du blockera mobilappar och spärra åtkomsten till vissa webbplatser utan att det påverkar resten av internettillgången. Kontrollera nätverket med din smartphone Konfigurera din router, hantera nätverkstrafik eller undersök anslutningsproblem - allt via dina smartphone. Med Asus Router App kan du sköt all aktivitet i ditt nätverk utan att behöva starta datorn, du kan till och med uppdatera mjukvaran.  Fantastisk täckning RT-AC85P gör att alla kan ta del av underhållning, oavsett hur många enheter som är anslutna. Tack vare routerns fyra antenner (4T4R) ökar både räckvidden och signalstyrkan för ditt lokala WiFi. AiRadarn hjälper ytterligare till att rikta signalen till dina enheter vilket gör ditt nätverk snabbare, tydligare och starkare. Kapacitet för alla enheter Den revolutionerande och framtidssäkra MU-MIMO-tekniken betyder att RT-AC85P klarar av att ansluta till flera MU-MIMO-kompatibla klienter med varje klients maximala hastighet på samma gång. Detta betyder att när användare lägger till flera MU-MIMO-aktiverade enheter, så ökas routerns kapacitet – och ger alla användare den bästa möjliga internetupplevelsen. ASUS QoS ASUS QoS säkerställer att kvaliten följs på all inkommande och utgående bandbredd och på samtliga anslutningar. ASUS tillåter dig att styra nedladdning- och uppladdningshastigheter på varje ansluten enhet. Man kan även ställa in olika typer av prioriteringar för att maximera upplevelsen oavsett om det är för onlinespelande eller streaming i 4K och minimera buffrandet. Upplev ASUSWRT RT-AC85P innehåller det förbättrade grafiska ASUSWRT-användargränssnittet för enkel åtkomst till en webbaserad installationsprocess i 3 steg. Det är även där du kan ställa in AiCloud 2.0 och alla avancerade alternativ hos routern. Du behöver inte en separat app, eller begränsa ändringar från en mobil enhet – du får full åtkomst till allt, från alla enheter som har en webbläsare. Router 4 3 1299 SEK 1299 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router