Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull AC-router med 8 Gigabit LAN-portar

ASUS RT-AC88U

  Art.nr: 227494
  • 802.11ac-standard
  • Upp till 1000 + 2167 Mbp/s
  • 8 Gigabit LAN-portar
  • Dual Band 2,4 & 5 GHz
  • 2 USB-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Asus RT-AC88U är en WiFi-router med otrolig datahastighet som klarar upp till 2167 Mbp/s på 5 GHz-bandet och 1000 Mbp/s på 2,4 GHz. Det ger dig online-spel med minimal fördröjning, fantastisk 4K-streaming och extremt snabb överföring av filer. Med hela 8 stycken Gigabit LAN-portar har du dessutom plats för en mängd kabelbundna enheter som exempelvis din Smart TV, server eller spelkonsol. 

Kraftfull processor

Inuti routern sitter det en 1,4 GHz dual-core processor. Den tar prestandan till en helt ny nivå och ger överföring upp till över 100 MB/s via USB och nedladdningshastigheter upp till 1800 Mbp/s via WAN-LAN.

NitroQAM™ teknologi 

Oavsett om du spelar online eller streamar video i 4K UHD kan du vara säker på att RT-AC88U levererar en sömlös prestanda utan störningar. Tack vare routerns NitroQAM™ teknologi får du en WiFi-hastighet på hela 3167 Mbp/s. Det gör att alla i ditt nätverk får bästa möjliga upplevelse - oavsett om det är fråga om online gaming eller underhållning. 

Fantastisk täckning

RT-AC88U gör att alla kan ta del av underhållning, oavsett hur många enheter som är anslutna. Tack vare routerns fyra antenner (4T4R) ökar både räckvidden och signalstyrkan för ditt lokala WiFi. AiRadarn hjälper ytterligare till att rikta signalen till dina enheter vilket gör ditt nätverk snabbare, tydligare och starkare!

Gränssnitt ASUSWRT

RT-AC88U innehåller det förbättrade grafiska ASUSWRT-användargränssnittet  för enkel åtkomst till en webbaserad installationsprocess i 3 steg. Det är även där du kan ställa in AiCloud 2.0 och alla avancerade alternativ hos routern. ASUSWRT är webbaserat. Du behöver inte en separat app, eller begränsa ändringar från en mobil enhet – du får full åtkomst till allt, från alla enheter som har en webbläsare.

Kapacitet för alla enheter

Den revolutionerande och framtidssäkra MU-MIMO-tekniken betyder att RT-AC88U klarar av att ansluta till flera MU-MIMO-kompatibla klienter med varje klients maximala hastighet på samma gång. Detta betyder att när användare lägger till flera MU-MIMO-aktiverade enheter, så ökas routerns kapacitet – och ger alla användare den bästa möjliga internetupplevelsen.

Kontrollera nätverket med din smartphone

Konfigurera din router, hantera nätverkstrafik eller undersök anslutningsproblem - allt via dina smartphone. Med Asus Router App kan du sköt all aktivitet i ditt nätverk utan att behöva starta datorn, du kan till och med uppdatera mjukvaran. 


ASUS Router App finns för både iOS och Android