Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull Dual Band WiFi 6-router med stöd för AiMesh

ASUS RT-AX58U

  Art.nr: 1010462
 • 802.11ax-standard
 • OFDMA- och MU-MIMO-teknik
 • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 2402 Mbps)
 • Stöd för AiMesh
 • 4 Gigabit LAN-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RT-AX58U är en Dual Band WiFi 6 (802.11ax) router som stödjer både MU-MIMO- och OFDMA-teknik. Du får med routern ta del av mycket snabba Wi-Fi-hastigheter på cirka 574 Mbps på 2,4 GHz-bandet och 2402 Mbps på 5 GHz-bandet. RT-AX58 har dessutom utrustats med säkerhetsfunktioner som AiProtection vilket blockerar hot från internet på alla dina anslutna enheter. Samt att routern är kompatibel med ASUS AiMesh, för möjligheten till sömlös täckning av hela hemmet.

WiFi 6 - framtidens trådlösa nätverk

ASUS RT-AX58U är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi, bättre täckning och förbättrad batterilängd för dina anslutna enheter. Med 2x2 Dual-Band erbjuder routern upp till 574 Mbps på 2,4 GHz och 2402 Mbps på 5 GHz, vilket är betydligt snabbare än liknande routers med 802.11ac-standard.

OFDMA- och MU-MIMO-teknik

Med en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik ger 802.11ax-standarden upp till 4X större nätverkskapacitet i trafiktäta miljöer. Tidigare generations 802.11ac-standard kan bara hantera en enhet åt gången på varje nätverkskanal, medans 802.11ax-standarden med OFDMA-stöd delar upp varje kanal i små underkanaler, vilket gör att signaler till flera enheter kan överföras samtidigt.

Vad är AiMesh?

ASUS-routrar är utformade för att ge dig den bästa möjliga WiFi-täckning och i de flesta falla kommer en ASUS-router att leverera pålitlig WiFi till alla delar av ditt hem. Men din WiFi-täckning kan påverkas av många faktorer som exempelvis hur rummet är utformat eller byggmaterial. Om ditt hem har platser utan täckning är ASUS AiMesh svaret.

Heltäckande skydd med AiProtection Pro

AiProtection Pro är inbyggt i RT-AX58U och ger dig ett komplett skydd för hela ditt nätverk. Med AiProtection Pro skyddar du dina anslutna enheter mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter eller helt enkelt ditt nätverk. Dessutom har AiProtection Pro en avancerad föräldrakontroll med möjlighet att blockera webbplatser och appar.

Komplettera ditt köp

(2 st)
 • 802.11ax-standard
 • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 2402 Mbps
 • Bluetooth 5.0

989:-

1010462 ASUS ASUS RT-AX58U 90IG04Q0-MU2R10 ASUS RT-AX58U är en Dual Band WiFi 6 (802.11ax) router som stödjer både MU-MIMO- och OFDMA-teknik. Du får med routern ta del av mycket snabba Wi-Fi-hastigheter på cirka 574 Mbps på 2,4 GHz-bandet och 2402 Mbps på 5 GHz-bandet. RT-AX58 har dessutom utrustats med säkerhetsfunktioner som AiProtection vilket blockerar hot från internet på alla dina anslutna enheter. Samt att routern är kompatibel med ASUS AiMesh, för möjligheten till sömlös täckning av hela hemmet. WiFi 6 - framtidens trådlösa nätverk ASUS RT-AX58U är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi, bättre täckning och förbättrad batterilängd för dina anslutna enheter. Med 2x2 Dual-Band erbjuder routern upp till 574 Mbps på 2,4 GHz och 2402 Mbps på 5 GHz, vilket är betydligt snabbare än liknande routers med 802.11ac-standard. OFDMA- och MU-MIMO-teknik Med en kombination av OFDMA- och MU-MIMO-teknik ger 802.11ax-standarden upp till 4X större nätverkskapacitet i trafiktäta miljöer. Tidigare generations 802.11ac-standard kan bara hantera en enhet åt gången på varje nätverkskanal, medans 802.11ax-standarden med OFDMA-stöd delar upp varje kanal i små underkanaler, vilket gör att signaler till flera enheter kan överföras samtidigt. Vad är AiMesh? ASUS-routrar är utformade för att ge dig den bästa möjliga WiFi-täckning och i de flesta falla kommer en ASUS-router att leverera pålitlig WiFi till alla delar av ditt hem. Men din WiFi-täckning kan påverkas av många faktorer som exempelvis hur rummet är utformat eller byggmaterial. Om ditt hem har platser utan täckning är ASUS AiMesh svaret. Heltäckande skydd med AiProtection Pro AiProtection Pro är inbyggt i RT-AX58U och ger dig ett komplett skydd för hela ditt nätverk. Med AiProtection Pro skyddar du dina anslutna enheter mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter eller helt enkelt ditt nätverk. Dessutom har AiProtection Pro en avancerad föräldrakontroll med möjlighet att blockera webbplatser och appar. Router 3 3 2149 SEK 2149 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router