Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull router med en hastighet upp till 6000 Mbps

ASUS RT-AX88U

  Art.nr: 1007605
  • 802.11ax-standard
  • Upp till 6000 Mbps
  • Stöd för AiMesh och Alexa
  • 8 Gigabit LAN-portar och 2 USB-portar
  • 4x4 Dual-Band

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RT-AX88U är en kraftfull router med framtidssäkrad teknik som tar ditt nätverk till nya nivåer. Utrustad med fyra rejäla antenner, två frekvensband och 802.11ax-standard får du en stabil trådlös anslutning med en hastighet upp till 6000 Mbps vilket ger dig perfekt 4K-streaming, snabb överföring av filer och online-spelande med minimal fördröjning.  Routern har åtta Gigabit LAN-portar vilket ger dig plats för många kabelbundna enheter som exempelvis din Smart-TV, server eller gamingdator.

WiFi 6 - framtidens trådlösa nätverk

ASUS RT-AX88U är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi, bättre täckning och förbättrad batterilängd för dina anslutna enheter. Med 4x4 Dual-Band erbjuder routern upp till 6000 Mbps fördelat på 1148 Mbps på 2,4 GHz och 4804 Mbps på 5 GHz. vilket är 2,3 gånger snabbare än liknande routers med 802.11ac-standard.

Åtta Gigabit LAN-portar

Med åtta Gigabit LAN-portar är RT-AX88U den perfekta routern för ett hem med många anslutna enheter som Smart-TV, mediaspelare, NAS och gamingdatorer. Dessutom är routern utrustad med två USB 3.0-portar - en på baksidan och en på framsidan.

ASUS QoS

ASUS QoS säkerställer att kvaliteten följs på all inkommande och utgående bandbredd och på samtliga anslutningar. ASUS tillåter dig att styra nedladdning- och uppladdningshastigheter på varje ansluten enhet. Man kan även ställa in olika typer av prioriteringar för att maximera upplevelsen oavsett om det är för onlinespelande eller streaming i 4K och minimera buffrandet.

Stöd för Alexa

Med stöd för Alexa kan du enkelt integrera din router i ditt smarta hem. Ska familjen äta middag utan att ungdomarna ska sitta med sina smartphones? Inga problem, be bara Alexa att stänga av nätverket och njut av en middag tillsammans utan smartphones.

Vad är AiMesh?

ASUS-routrar är utformade för att ge dig den bästa möjliga WiFi-täckning och i de flesta falla kommer en ASUS-router att leverera pålitlig WiFi till alla delar av ditt hem. Men din WiFi-täckning kan påverkas av många faktorer som exempelvis hur rummet är utformat eller byggmaterial. Om ditt hem har platser utan täckning är ASUS AiMesh svaret.

Heltäckande skydd med AiProtection Pro

AiProtection Pro är inbyggt i RT-AX88U och ger dig ett komplett skydd för hela ditt nätverk. Med AiProtection Pro skyddar du dina anslutna enheter mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter eller helt enkelt ditt nätverk. Dessutom har AiProtection Pro en avancerad föräldrakontroll med möjlighet att blockera webbplatser och appar.

1007605 ASUS ASUS RT-AX88U 90IG04F0-MM3G00 ASUS RT-AX88U är en kraftfull router med framtidssäkrad teknik som tar ditt nätverk till nya nivåer. Utrustad med fyra rejäla antenner, två frekvensband och 802.11ax-standard får du en stabil trådlös anslutning med en hastighet upp till 6000 Mbps vilket ger dig perfekt 4K-streaming, snabb överföring av filer och online-spelande med minimal fördröjning.  Routern har åtta Gigabit LAN-portar vilket ger dig plats för många kabelbundna enheter som exempelvis din Smart-TV, server eller gamingdator. WiFi 6 - framtidens trådlösa nätverk ASUS RT-AX88U är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi, bättre täckning och förbättrad batterilängd för dina anslutna enheter. Med 4x4 Dual-Band erbjuder routern upp till 6000 Mbps fördelat på 1148 Mbps på 2,4 GHz och 4804 Mbps på 5 GHz. vilket är 2,3 gånger snabbare än liknande routers med 802.11ac-standard. Åtta Gigabit LAN-portar Med åtta Gigabit LAN-portar är RT-AX88U den perfekta routern för ett hem med många anslutna enheter som Smart-TV, mediaspelare, NAS och gamingdatorer. Dessutom är routern utrustad med två USB 3.0-portar - en på baksidan och en på framsidan. ASUS QoS ASUS QoS säkerställer att kvaliteten följs på all inkommande och utgående bandbredd och på samtliga anslutningar. ASUS tillåter dig att styra nedladdning- och uppladdningshastigheter på varje ansluten enhet. Man kan även ställa in olika typer av prioriteringar för att maximera upplevelsen oavsett om det är för onlinespelande eller streaming i 4K och minimera buffrandet. Stöd för Alexa Med stöd för Alexa kan du enkelt integrera din router i ditt smarta hem. Ska familjen äta middag utan att ungdomarna ska sitta med sina smartphones? Inga problem, be bara Alexa att stänga av nätverket och njut av en middag tillsammans utan smartphones. Vad är AiMesh? ASUS-routrar är utformade för att ge dig den bästa möjliga WiFi-täckning och i de flesta falla kommer en ASUS-router att leverera pålitlig WiFi till alla delar av ditt hem. Men din WiFi-täckning kan påverkas av många faktorer som exempelvis hur rummet är utformat eller byggmaterial. Om ditt hem har platser utan täckning är ASUS AiMesh svaret. Heltäckande skydd med AiProtection Pro AiProtection Pro är inbyggt i RT-AX88U och ger dig ett komplett skydd för hela ditt nätverk. Med AiProtection Pro skyddar du dina anslutna enheter mot obehöriga försök att komma åt dina personuppgifter eller helt enkelt ditt nätverk. Dessutom har AiProtection Pro en avancerad föräldrakontroll med möjlighet att blockera webbplatser och appar. Router 4,9 7 3790 SEK 3790 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router