Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös router med 2 st 5 dBi-antenner

ASUS RT-N12E

  Art.nr: 241332
  • Trådlös N-standard
  • Fyra LAN-portar
  • Brandvägg
  • Kryptering
  • 2 års garanti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS RT-N12E är en trådlös router med N-nätverksstandard som förser ditt hem med både trådbunden och trådlös uppkoppling till internet. Fyra LAN-portar med hastigheter på upp till 100 MBit/s är perfekt för din stationära dator, medan antennerna sprider trådlös uppkoppling till dina mobila enheter som laptop, smartphones och surfplattor. Självklart kan du lösenordsskydda ditt trådlösa nätverk så inte grannarna kommer åt det, eller obehöriga kommer åt dina enheter.

Trådlös N-standard

Asus RT-N12 är utrustad med trådlös N-standard och klarar en hastighet upp till 300 Mbit/s. Hastigheten skiljer sig grovt från den äldre standarden som max uppnådde 54 Mbit/s. Förutom skillnad i hastighet så skall även antennerna vara betydligt starkare.

4 st LAN-portar

Ibland kanske du inte vill använda det trådlösa nätverket till alla dina enheter. Denna routern har fyra stycken LAN-portar som har en hastighet upp till 100 Mbit/s.

ASUS RT-N12E trådlös router

Känn dig säker

Asus RT-N12 har en funktion inbyggt i webbgränssnittet som gör att du kan sätta lösenord på ditt trådlösa nätverk. På så sätt kan du motverka intrång i ditt nätverk.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

241332 ASUS ASUS RT-N12E 90-IG29002M03-3PA0- ASUS RT-N12E är en trådlös router med N-nätverksstandard som förser ditt hem med både trådbunden och trådlös uppkoppling till internet. Fyra LAN-portar med hastigheter på upp till 100 MBit/s är perfekt för din stationära dator, medan antennerna sprider trådlös uppkoppling till dina mobila enheter som laptop, smartphones och surfplattor. Självklart kan du lösenordsskydda ditt trådlösa nätverk så inte grannarna kommer åt det, eller obehöriga kommer åt dina enheter. Trådlös N-standard Asus RT-N12 är utrustad med trådlös N-standard och klarar en hastighet upp till 300 Mbit/s. Hastigheten skiljer sig grovt från den äldre standarden som max uppnådde 54 Mbit/s. Förutom skillnad i hastighet så skall även antennerna vara betydligt starkare. 4 st LAN-portar Ibland kanske du inte vill använda det trådlösa nätverket till alla dina enheter. Denna routern har fyra stycken LAN-portar som har en hastighet upp till 100 Mbit/s. Känn dig säker Asus RT-N12 har en funktion inbyggt i webbgränssnittet som gör att du kan sätta lösenord på ditt trådlösa nätverk. På så sätt kan du motverka intrång i ditt nätverk. Router 4,4 33 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router