Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

WiFi-router med tripple-band för täckning i hela hemmet

D-Link AC2200 Tri-Band MU-MIMO Mesh Router COVR-2200 1-Pack

  Art.nr: 1005230
 • 1 st enhet
 • 6 st interna antenner
 • Upp till 2,2Gbps Tri-band
 • Gigabitanslutning
 • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Covr AC2200 Tri-Band Whole Home WiFi är den sömlösa WiFi-lösningen som passar perfekt för ditt hem. Med Tri-Band och kraftig signal täcker CovR in varje kvadratmeter av ditt hem med höghastighets Wi-Fi, vilket ger dig en stabil, konsekvent och verkligt sömlös anslutning. Med föräldrakontroll kan man sätta upp scheman för att stänga av nätverket på en fast tid, blockera enheter från specifika hemsidor. 

Upplev ett sömlöst hemnätverk

Med Covr's Smart Roaming-teknik gör att dina enheter kan förbli automatiskt anslutna till närmaste Covr-nod i ditt hem, samtidigt som alla Covr-noder fungerar tillsammans som ett nätverk. Det betyder att du kan flytta dig från rum till rum eller byta våning och du kommer att vara sömlöst uppkopplad till internet utan att behöva lyfta ett finger.

Smart Steering-teknik

Upplev en full signalstyrka överallt i ditt hem. Med Covrs inbyggda Smart Steering-teknik får man alltid det snabbaste, och minst överbelastade uppkopplingen automatiskt, så att man kan ladda webbplatser snabbt eller streama en film. Covr använder också MU-MIMO-teknik som effektivt hanterar trafik till flera enheter för ännu större trådlösa hastigheter.

Slipp oroa dig för buffer-tid

Varje Covr-nod har sex kraftfulla interna antenner som använder trådlös ac-standard för att ge dig kombinerade WiFi-hastigheter på upp till 2,2Gbps vilket är fem gånger högre prestanda än vad vanliga routrar har. 

Upptäck kraften med tri-band Wi-Fi kombinerade hastigheter på upp till 2,2 Gbps. Ta del av röst och videosamtal med dina vänner utan avbrott, strömma 4K-filmer i vilket rum som helst utan att det behöver buffra eller signalavbrott, spela dina favorit online-spel utan att man behöver känna av lagg eller ladda ner stora filer utan att det påverkar andra i hemmet.

Det är du som bestämmer

Oavsett om du behöver få alla runt bordet för en måltid eller om det är dags för att göra läxorna, kommer Covr med föräldrakontroll på D-Link Wi-Fi mobilapp så att du alltid har ansvaret. För din trygghet kan du ta reda på vilka enheter som är anslutna till Covr, schema när enheter kan användas, skapa gästinloggning för när du har besökare och blockera alla enheter du inte känner till.

Kom snabbt igång med Covr

Covr-noder kommer förparade och redo att kopplas upp för att få ett sömlöst nätverk i hemmet. För en snabb och PC-fri installation behöver man installera D-Link-appen, lägga till dina Covr-noder och följ de enkla appinstruktionerna. Gör ditt hem till ett smartare hem genom att ansluta dina andra smarta hem-enheter till Covr med WPS-knappen med en knapptryckning.

Modern design

D-Link Covr har en diskret och mjuk design som kompletterar ditt hems omgivning. Med ett mjukt vitt ljus ifrån Covr kan man enkelt se att du är ansluten till nätet. Inga utskjutande antenner, inga blinkande lampor eller liknande. 

Titta även på

(1 st)
 • 2 st enheter
 • 6 st interna antenner
 • Upp till 2,2Gbps Tri-band

1 590:-

Titta även på

(1 st)
 • 2 st enheter
 • 6 st interna antenner
 • Upp till 2,2Gbps Tri-band

1 590:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005230 D-Link D-Link AC2200 Tri-Band MU-MIMO Mesh Router COVR-2200 1-Pack COVR-2200 Covr AC2200 Tri-Band Whole Home WiFi är den sömlösa WiFi-lösningen som passar perfekt för ditt hem. Med Tri-Band och kraftig signal täcker CovR in varje kvadratmeter av ditt hem med höghastighets Wi-Fi, vilket ger dig en stabil, konsekvent och verkligt sömlös anslutning. Med föräldrakontroll kan man sätta upp scheman för att stänga av nätverket på en fast tid, blockera enheter från specifika hemsidor.  Upplev ett sömlöst hemnätverk Med Covr's Smart Roaming-teknik gör att dina enheter kan förbli automatiskt anslutna till närmaste Covr-nod i ditt hem, samtidigt som alla Covr-noder fungerar tillsammans som ett nätverk. Det betyder att du kan flytta dig från rum till rum eller byta våning och du kommer att vara sömlöst uppkopplad till internet utan att behöva lyfta ett finger. Smart Steering-teknik Upplev en full signalstyrka överallt i ditt hem. Med Covrs inbyggda Smart Steering-teknik får man alltid det snabbaste, och minst överbelastade uppkopplingen automatiskt, så att man kan ladda webbplatser snabbt eller streama en film. Covr använder också MU-MIMO-teknik som effektivt hanterar trafik till flera enheter för ännu större trådlösa hastigheter. Slipp oroa dig för buffer-tid Varje Covr-nod har sex kraftfulla interna antenner som använder trådlös ac-standard för att ge dig kombinerade WiFi-hastigheter på upp till 2,2Gbps vilket är fem gånger högre prestanda än vad vanliga routrar har. Upptäck kraften med tri-band Wi-Fi kombinerade hastigheter på upp till 2,2 Gbps. Ta del av röst och videosamtal med dina vänner utan avbrott, strömma 4K-filmer i vilket rum som helst utan att det behöver buffra eller signalavbrott, spela dina favorit online-spel utan att man behöver känna av lagg eller ladda ner stora filer utan att det påverkar andra i hemmet. Det är du som bestämmer Oavsett om du behöver få alla runt bordet för en måltid eller om det är dags för att göra läxorna, kommer Covr med föräldrakontroll på D-Link Wi-Fi mobilapp så att du alltid har ansvaret. För din trygghet kan du ta reda på vilka enheter som är anslutna till Covr, schema när enheter kan användas, skapa gästinloggning för när du har besökare och blockera alla enheter du inte känner till. Kom snabbt igång med Covr Covr-noder kommer förparade och redo att kopplas upp för att få ett sömlöst nätverk i hemmet. För en snabb och PC-fri installation behöver man installera D-Link-appen, lägga till dina Covr-noder och följ de enkla appinstruktionerna. Gör ditt hem till ett smartare hem genom att ansluta dina andra smarta hem-enheter till Covr med WPS-knappen med en knapptryckning. Modern design D-Link Covr har en diskret och mjuk design som kompletterar ditt hems omgivning. Med ett mjukt vitt ljus ifrån Covr kan man enkelt se att du är ansluten till nätet. Inga utskjutande antenner, inga blinkande lampor eller liknande.  Router 799 SEK 799 NewCondition SoldOut
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router