Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tri-bandsrouter med extrem prestanda och hög hastighet

Linksys EA9500

  Art.nr: 238883
  • Wi-Fi-hastigheter upp mot 5,3 Gbit/s
  • 2:a gen AC Wi-Fi, MU-MIMO
  • 8 antenner och 8 gigabitportar
  • Trippelband
  • Linksys Smart Wi-Fi App

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Linksys  Max-Sream AC5400 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router är utvecklad för dig som vill ha hög hastighet, säkerhet och en stabilt produkt. Passar utmärkt för gamers, avancerade hemanvändare och för dig som har flera trådlösa produkter som är inkopplade i nätverkret.

MU-MIMO ger WiFi till hela familjen

Föreställ dig ett hushåll med fyra personer med varsin WiFi-enhet ansluten till routern, där en kollar Netflix, en spelar onlinespel på datorn, någon annan videochattar och den fjärde surfar runt på olika sidor. Tänk dig alla dessa enheter som en motorväg med fyra filer, där varje person har sin trafik på varsin fil. Vid traditionellt trådlöst nätverk måste alla fyra WiFi-enheter samsas om bandbredden vilket kan orsaka avbrott, störningar och lagg. Det kan jämföras med att alla fyra filer plötsligt ska in genom en tunnel (det vill säga routern) med bara en fil - då kommer det bli köbildning. 

MU-MIMO (MultiUser - Multiple-Input and Multiple-Output) ger alla fyra användarna varsin fil även genom tunneln så trafiken kan flyta på utan avbrott. Ladda ner tunga filer, streama 4K och spela online-spel utan buffrande, avbrott eller störningar.

Anpassa och administrera ditt nätverk var som helst

Med Linksys Smart Wi-Fi App, kan du noga övervaka och hantera ditt hem Wi-Fi på distans med hjälp av en smartphone eller surfplatta.

  • Gäst: Skapa en separat, lösenordsskyddad Wi-Fi-nätverk för upp till 50 gäster och enkelt dela lösenord.
  • Föräldrakontroll: säkerställ en säker Internet-upplevelse för dina barn - även när du är borta från hemmet. Begränsa tillgång till olämpligt eller distraherande innehåll, kontrollera användningen och blockerar specifika enheter från att komma åt Internet.
  • Enhetsprioritering: Du kan prioritera de enheter som behöver mest fart.

Sömlös roaming med Linksys Max-Stream extenders

Vanligvis när vi använder extenders för att utöka räckvidden på det trådlösa nätverket så dyker extendern upp som ett eget nätverk man måste ansluta till. Detta är inte speciellt flexibelt. Därför har Linksys löst detta genom att externdern kopplas in i samma anslutning. På så sätt sker inga avbrott och anslutningen bibehålls