Netgear 4-Stream AX1800 WiFi 6 Router RAX10 - Dual band router med WiFi 6 som kan styras med rösten
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Dual band router med WiFi 6 som kan styras med rösten

Netgear 4-Stream AX1800 WiFi 6 Router RAX10

  Art.nr: 1016180
  • WiFi 6 (802.11ax)
  • Stöd för Google Assistant och Amazon Alexa
  • 4 Gigabit LAN-portar
  • För små till medelstora hem
1 249:-

Delbetala från 143:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av större kapacitet och konsekvent, kraftfull WiFi på alla dina anslutna enheter med WiFi 6. Upplev en ny nivå av WiFi-hastighet och anslutning så att du kan ansluta, strömma och ladda ner snabbare och utan avbrott.

WiFi 6 - framtidens trådlösa nätverk

Netgear 4-Stream AX 1800 är framtidssäkrad för nästa generations trådlösa nätverk. Med den nya 802ax-standarden är du förberedd för framtidens teknologi med snabbare WiFi, bättre täckning och förbättrad batterilängd för dina anslutna enheter. Den är dessutom bakåtkompatibel så att den funkar med WiFi 5 (802.11ac) och tidigare WiFi-standarder.

Grym säkerhet

Routern är utrustad med NETGEAR armor vilket skyddar ditt hem från internethot med det bästa antivirusprogramet, anti-malware och dataskyddet för dina anslutna enheter. De senaste säkerhetsuppdateringarna levereras till routern automatiskt. Du kan även skapa ett separat och säkert nätverk för dina gäster.

Enkel att använda

Med hjälp av Nighthawk appen kan du ställa in ditt WiFi, anpassa dina anställningar och njuta av ett snabbare WiFi på nolltid. Du kan styra ditt WiFi-nätverk med röstkommandon och den är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

Vad finns i förpackningen

  • 4-Stream AX1800 WiFi 6 Router (RAX10)
  • Ethernet-kabel
  • Snabbstartsguide
  • Strömadapter