Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Höghastighetsrouter med 3 antenner för bästa signalstyrka

Netgear Nighthawk R7000

  Art.nr: 199258
 • Upp till 600 + 1300 Mbit/s
 • Nätverksstandard 802.11ac
 • Dual Band 2,4 & 5 GHz
 • 2 USB-portar (3.0 & 2.0)
 • 4 Gigabit Ethernet-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nighthawk R7000 AC1900 WiFi Router passar dig som vill kunna prioritera din nätverkstrafik och få full hastighet till spel eller till att strömma tungt HD-material. Med hastigheter upp till 600 + 1300Mbps kan du ansluta flera datorer, Smarta TV-apparater och spelkonsoler till routern utan att behöva oroa dig för långa buffringstider eller lagg.

Circle with Disney 

Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande:

 • Tidsbegränsning för appar och webbplatser
 • Enskilda filternivåer för varje familjemedlem
 • BedTime för varje familjemedlem och deras enheter
 • Pausa internet via enhet eller användare med ett knapptryck
 • Hantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go
 • ... och mycket, mycket mer!

Läs mer om circle på Netgear's hemsida.

Ny nätverkstandard, 802.11 ac

802.11ac är ett enormt steg i utvecklingen kring trådlös hastighet, tillförlitlighet och kvalitet i signalstyrkan. Den nya nätverksstandarden fyrdubblar den trådlösa hastigheten mot föregångaren, 802.11n. Även signalstyrkan blir märkvärt starkare och når punkter där mottagningen vanligtvis är dålig.

Dual-Band

Med Dual-Band får du möjlighet att använda både 2,4 GHz-och 5 GHz-bandet vilket gör routern optimerad för att strömma tungt HD-material och prioritering av tung trafik.

Routern levereras med fyra Gigabit Ethernet-portar för extra snabb filöverföring. 10x snabbare än standard-Ethernet från Gigabit-aktiverade enheter som datorer, hårddiskar och servrar.

Dessutom hittar du en USB-port som tillåter anslutning av lagringsenheter och skrivare så att alla kan dela samma filer och skrivare i ett nätverk. Redo för DLNA mediaserver som gör så att du kan strömma media till din TV, Xbox 360, PS3 och andra DLNA-kompatibla enheter.

IPv6 redo för framtiden

Netgear Nighthawk AC1900 WiFi Router stödjer de senaste IPv6 Internet-protokollet.

Stöd för firmware med öppen källkod

Är du avancerad användare och önskar Open source, laddar du ned och installerar den på www.myopenrouter.com. Det kräver kunskap och rekommenderas bara till avancerade användare med särskilda behov.

Titta även på

(91 st)
 • 1,4 GHz dual core-processor
 • Linksys Smart WiFi app
 • Upp till 1900 Mbps

949:-

Titta även på

(91 st)
 • 1,4 GHz dual core-processor
 • Linksys Smart WiFi app
 • Upp till 1900 Mbps

949:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

199258 Netgear Netgear Nighthawk R7000 R7000-100PES Nighthawk R7000 AC1900 WiFi Router passar dig som vill kunna prioritera din nätverkstrafik och få full hastighet till spel eller till att strömma tungt HD-material. Med hastigheter upp till 600 + 1300Mbps kan du ansluta flera datorer, Smarta TV-apparater och spelkonsoler till routern utan att behöva oroa dig för långa buffringstider eller lagg. Circle with Disney  Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande: Tidsbegränsning för appar och webbplatserEnskilda filternivåer för varje familjemedlemBedTime för varje familjemedlem och deras enheterPausa internet via enhet eller användare med ett knapptryckHantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go... och mycket, mycket mer!Läs mer om circle på Netgear's hemsida. Ny nätverkstandard, 802.11 ac802.11ac är ett enormt steg i utvecklingen kring trådlös hastighet, tillförlitlighet och kvalitet i signalstyrkan. Den nya nätverksstandarden fyrdubblar den trådlösa hastigheten mot föregångaren, 802.11n. Även signalstyrkan blir märkvärt starkare och når punkter där mottagningen vanligtvis är dålig.Dual-BandMed Dual-Band får du möjlighet att använda både 2,4 GHz-och 5 GHz-bandet vilket gör routern optimerad för att strömma tungt HD-material och prioritering av tung trafik.Routern levereras med fyra Gigabit Ethernet-portar för extra snabb filöverföring. 10x snabbare än standard-Ethernet från Gigabit-aktiverade enheter som datorer, hårddiskar och servrar.Dessutom hittar du en USB-port som tillåter anslutning av lagringsenheter och skrivare så att alla kan dela samma filer och skrivare i ett nätverk. Redo för DLNA mediaserver som gör så att du kan strömma media till din TV, Xbox 360, PS3 och andra DLNA-kompatibla enheter.IPv6 redo för framtidenNetgear Nighthawk AC1900 WiFi Router stödjer de senaste IPv6 Internet-protokollet.Stöd för firmware med öppen källkodÄr du avancerad användare och önskar Open source, laddar du ned och installerar den på www.myopenrouter.com. Det kräver kunskap och rekommenderas bara till avancerade användare med särskilda behov. Router 4,4 127 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router