Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull router med stöd för ett sömlöst mesh-nätverk

Netgear Orbi 2.2Gbps Tri-Band WiFi System Router RBR20

  Art.nr: 1006042
 • Upp till 2200 Mbps
 • Kraftfull Quad-core processor
 • 802.11ac + 2 st Gigabit-port
 • Tri-Band WiFi
 • Stöd för Alexa och Google Assistant

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Orbi ™ levererar snabb och pålitlig  WiFi-täckning i varje hörn av ditt hem. Orbi levererar hastigheter upp till 2,2 Gbps och starkare trådlösa anslutningar som täcker dina vardagliga WiFi och underhållningsbehov. Njut av oavbruten 4K UHD-streaming, förhöj din spelupplevelse och sömlösa anslutningar till dina datorer, surfplattor och smartphones.

Så fungerar det

Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst.

Sömlöst nätverk

I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet.

Maxade hastigheter

Med Tri-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat.

Styr ditt nätverk med hjälp av din röst

Styra din router enkelt med hjälp av röstkommandon genom Alexa eller Google Assistant. För att aktivera routern så att man kan använda röststyrning behöver man antingen be den koppla upp sig till NETGEAR eller manuellt lägga till Alexa eller Google Assistant i appen

Orbi app

NETGEAR Orbi-appen gör det enkelt att konfigurera och personifiera ditt Orbi WiFi-system. Med appen kan du installera ditt nätverkssystem i enkla steg - koppla bara din mobilenhet till routernätverket och appen hjälper dig igenom resten. När du har konfigurerat kan du använda den intuitiva instrumentpanelen för att pausa Internet på dina anslutna enheter, köra Internet-test, konfigurera Smart Parental Controls och mycket mer.

Enkel föräldrakoll med Circle with Disney

Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande

 • Tidsbegränsning för appar och webbplatser 
 • Enskilda filternivåer för varje familjemedlem 
 • BedTime för varje familjemedlem och deras enheter
 • Pausa internet via enhet eller användare med ett knapptryck 
 • Hantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006042 Netgear Netgear Orbi 2.2Gbps Tri-Band WiFi System Router RBR20 RBR20-100PES Orbi ™ levererar snabb och pålitlig  WiFi-täckning i varje hörn av ditt hem. Orbi levererar hastigheter upp till 2,2 Gbps och starkare trådlösa anslutningar som täcker dina vardagliga WiFi och underhållningsbehov. Njut av oavbruten 4K UHD-streaming, förhöj din spelupplevelse och sömlösa anslutningar till dina datorer, surfplattor och smartphones. Så fungerar det Orbi är otroligt enkel att använda. Packa upp ur lådan, koppla i sladdarna och starta den så är du klar att ansluta alla hemmets enheter via kabel eller trådlöst. Sömlöst nätverk I vanliga fall när man har en router och en extender behöver man byta nätverk när man går i mellan dem. Med Orbi behöver du inte detta då det skapar ett komplett nätverk så att du inte blir avbruten i din musik, film eller spelande allteftersom du rör dig i hemmet. Maxade hastigheter Med Tri-band teknologin så skickar Orbi max hastighet och bandbredd ut till samtliga enheter som är anslutna samtidigt utan att någon enhet blir nedprioriterad. Perfekt när barnen ser på film och de vuxna behöver surfa eller annat. Styr ditt nätverk med hjälp av din röst Styra din router enkelt med hjälp av röstkommandon genom Alexa eller Google Assistant. För att aktivera routern så att man kan använda röststyrning behöver man antingen be den koppla upp sig till NETGEAR eller manuellt lägga till Alexa eller Google Assistant i appen Orbi app NETGEAR Orbi-appen gör det enkelt att konfigurera och personifiera ditt Orbi WiFi-system. Med appen kan du installera ditt nätverkssystem i enkla steg - koppla bara din mobilenhet till routernätverket och appen hjälper dig igenom resten. När du har konfigurerat kan du använda den intuitiva instrumentpanelen för att pausa Internet på dina anslutna enheter, köra Internet-test, konfigurera Smart Parental Controls och mycket mer. Enkel föräldrakoll med Circle with Disney Circle with Disney är ett smart sätt för familjer att hantera innehåll och tid online, på alla anslutna enheter. Allt hanteras av den lätthanterliga Circle-appen, där ni kan kan skapa unika profiler för varje familjemedlem och enkelt ställa in följande Tidsbegränsning för appar och webbplatser Enskilda filternivåer för varje familjemedlem BedTime för varje familjemedlem och deras enheterPausa internet via enhet eller användare med ett knapptryck Hantera din familjs mobila enheter över alla nätverk med Circle Go  Router 1199 SEK 1199 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Nätverk
 3. Router