Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb router med Dual Band och bra föräldrakontroller

TP-Link Archer C80

  Art.nr: 1012413
  • Trådlös 802.11ac Wave2
  • Fyra LAN-portar
  • Dual Band & MU-MIMO
  • 4 högpresterande antenner
  • Hastigheter upp till 1900 Mbps

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

TP-Link Archer C80 är en perfekt router för hemmabruk med både uppdaterad AC-standard till Wave2 och snabba Gigabit-portar för inkoppling av både, NAS, smarta tv-apparater och datorer. Med föräldrakontroller och gästnätverk ges även möjligheten att styra barnens internet-användning men även bjuda gäster på snabb åtkomst till ditt internet utan att låta dem komma åt ditt personliga nätverk.

C80 Archer TP-Link

Smart Connect

Smart Connect hjälper din router att automatiskt växla varje enhets anslutning till det bästa tillgängliga Wi-Fi-bandet (2,4 GHz eller 5 GHz) medan Airtime Fairness förhindrar att äldre enheter bromsar ditt nätverk. Med båda funktionerna tillgängliga kan alla njuta av en smidigare och fördröjningsfri WiFi-upplevelse.

Dual Band med MU-MIMO

TP-Link Archer C80 ger dina enheter bättre nätverksprestanda oavsett om du väljer att koppla med kabel eller använda det trådlösa nätverket. Med Dual-Band skickas den trådlösa signalen i två olika frekvenser i upp till 600 + 1300 Mbit/s på 2,4GHz respektive 5GHz-bandet. Det blir en total hastighet på upp till 1900 Mbit/s

Gästnätverk

Ska du ha gäster hemma men inte vill lämna ut lösenordet till ditt privata nätverk så har Archer C80 inbyggt gästnätverk där dina gäster kan komma åt internet utan att komma in på ditt privata nätverk.

Föräldrakontroll

Denna funktion låter dig som har barn och ungdomar hemma att administrera deras internetaktiviteter med vilka sidor som inte skall gå att komma åt eller tider som det går att surfa på.

1012413 1012413 TP-Link TP-Link Archer C80 1750502402 TP-Link Archer C80 är en perfekt router för hemmabruk med både uppdaterad AC-standard till Wave2 och snabba Gigabit-portar för inkoppling av både, NAS, smarta tv-apparater och datorer. Med föräldrakontroller och gästnätverk ges även möjligheten att styra barnens internet-användning men även bjuda gäster på snabb åtkomst till ditt internet utan att låta dem komma åt ditt personliga nätverk. Smart Connect Smart Connect hjälper din router att automatiskt växla varje enhets anslutning till det bästa tillgängliga Wi-Fi-bandet (2,4 GHz eller 5 GHz) medan Airtime Fairness förhindrar att äldre enheter bromsar ditt nätverk. Med båda funktionerna tillgängliga kan alla njuta av en smidigare och fördröjningsfri WiFi-upplevelse. Dual Band med MU-MIMO TP-Link Archer C80 ger dina enheter bättre nätverksprestanda oavsett om du väljer att koppla med kabel eller använda det trådlösa nätverket. Med Dual-Band skickas den trådlösa signalen i två olika frekvenser i upp till 600 + 1300 Mbit/s på 2,4GHz respektive 5GHz-bandet. Det blir en total hastighet på upp till 1900 Mbit/s Gästnätverk Ska du ha gäster hemma men inte vill lämna ut lösenordet till ditt privata nätverk så har Archer C80 inbyggt gästnätverk där dina gäster kan komma åt internet utan att komma in på ditt privata nätverk. Föräldrakontroll Denna funktion låter dig som har barn och ungdomar hemma att administrera deras internetaktiviteter med vilka sidor som inte skall gå att komma åt eller tider som det går att surfa på. Router 4,8 12 639 SEK 639 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router