Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidig Dual band-router med tre antenner

TP-Link Archer C9 AC 1900 Dual-Band Wi-Fi Router

  Art.nr: 1005169
  • 1 GHz dual core-processor
  • Hastigheter upp till 1900 Mbps
  • 3 högpresterande antenner
  • Fyra LAN-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Link Archer C9 är en trådlös router rustad för dagens och framtidens behov. Med Archer C9 får du ut full nätverkshastighet både trådat och via WiFi så du kan ansluta alla dina enheter. Denna router är perfekt för den uppkopplade familjen som ställer höga krav på pålitlighet och hastighet, både när man surfar, spelar onlinespel eller streamar 4K-material.

Få ett stabilare nätverk

Med kombinerad hastighet på upp till 1900 Mbit/s (1300 Mbit/s på 5 GHz + 600 Mbit/s på 2,4 GHz) kan Archer C9 enkelt hantera krävande aktiviteter samtidigt. Routern använder de senaste innovationerna inom WiFi-teknik för att skapa ett snabbare, starkare, mer tillförlitlig trådlöst nätverk för ditt hem. Med Archer C9 blir avbrott, tappade anslutningar och döda zoner ett minne blott.

Få en starkare WiFi-signal

Med 3 stycken dual band-antenner och en kraftig förstärkare säkerställer Archer C9 en kontinuerlig WiFi-signal till alla dina enheter samtidigt som den ökar täckningen i hela hemmet. Beamforming koncentrerar WiFi-signalen och skickar det till dina WiFi-anslutna enheter och fokuserar datatransmissionen till den plats där du befinner dig för att få en starkare signal.

Enkel hantering via Tether App

Ladda ner den kostnadsfria appen Tether till din iPhone eller Android-enhet och upplev enkel och problemfri hantering av dina inställningar för Archer C9.

Här kan du bland annat sköta säkerhetsinställningar, gästnätverk, föräldrakontoll, schemaläggning, lösenord med mera.

Elegant utseende

Snabb och problemfri installation via webbkonfigurationsverktyget som fungerar med alla bärbara datorer, smartphones eller surfplattor.

Enkelt att komma igång

Snabb och problemfri installation via webbkonfigurationsverktyget som fungerar med alla bärbara datorer, smartphones eller surfplattor.

Gästnätverk

Ska du ha gäster hemma men inte vill lämna ut lösenordet till ditt privata nätverk så har Archer C9 inbyggt gästnätverk där dina gäster kan komma åt internet utan att komma in på ditt privata nätverk.

Föräldrakontroll

Denna funktion låter dig som har barn och ungdomar hemma att administrera deras internetaktiviteter med vilka sidor som inte skall gå att komma åt eller tider som det går att surfa på.

Stöd för IPv6

Archer C9 stöder IPv6 vilket är nästa generationens Internetprotokoll vilket säkertställer att C9 är redo för framtiden!

Titta även på

(60 st)
  • 802.11ac-standard
  • Upp till 600+1300 Mbit/s
  • Dual Band 2,4 & 5GHz

1 389:-

Titta även på

(60 st)
  • 802.11ac-standard
  • Upp till 600+1300 Mbit/s
  • Dual Band 2,4 & 5GHz

1 389:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005169 TP-Link TP-Link Archer C9 AC 1900 Dual-Band Wi-Fi Router Archer C9 TP-Link Archer C9 är en trådlös router rustad för dagens och framtidens behov. Med Archer C9 får du ut full nätverkshastighet både trådat och via WiFi så du kan ansluta alla dina enheter. Denna router är perfekt för den uppkopplade familjen som ställer höga krav på pålitlighet och hastighet, både när man surfar, spelar onlinespel eller streamar 4K-material. Få ett stabilare nätverk Med kombinerad hastighet på upp till 1900 Mbit/s (1300 Mbit/s på 5 GHz + 600 Mbit/s på 2,4 GHz) kan Archer C9 enkelt hantera krävande aktiviteter samtidigt. Routern använder de senaste innovationerna inom WiFi-teknik för att skapa ett snabbare, starkare, mer tillförlitlig trådlöst nätverk för ditt hem. Med Archer C9 blir avbrott, tappade anslutningar och döda zoner ett minne blott. Få en starkare WiFi-signal Med 3 stycken dual band-antenner och en kraftig förstärkare säkerställer Archer C9 en kontinuerlig WiFi-signal till alla dina enheter samtidigt som den ökar täckningen i hela hemmet. Beamforming koncentrerar WiFi-signalen och skickar det till dina WiFi-anslutna enheter och fokuserar datatransmissionen till den plats där du befinner dig för att få en starkare signal. Enkel hantering via Tether App Ladda ner den kostnadsfria appen Tether till din iPhone eller Android-enhet och upplev enkel och problemfri hantering av dina inställningar för Archer C9.Här kan du bland annat sköta säkerhetsinställningar, gästnätverk, föräldrakontoll, schemaläggning, lösenord med mera. Elegant utseende Snabb och problemfri installation via webbkonfigurationsverktyget som fungerar med alla bärbara datorer, smartphones eller surfplattor. Enkelt att komma igång Snabb och problemfri installation via webbkonfigurationsverktyget som fungerar med alla bärbara datorer, smartphones eller surfplattor. Gästnätverk Ska du ha gäster hemma men inte vill lämna ut lösenordet till ditt privata nätverk så har Archer C9 inbyggt gästnätverk där dina gäster kan komma åt internet utan att komma in på ditt privata nätverk. Föräldrakontroll Denna funktion låter dig som har barn och ungdomar hemma att administrera deras internetaktiviteter med vilka sidor som inte skall gå att komma åt eller tider som det går att surfa på. Stöd för IPv6 Archer C9 stöder IPv6 vilket är nästa generationens Internetprotokoll vilket säkertställer att C9 är redo för framtiden! Router 4,9 16 1089 SEK 1089 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router