Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mesh-system med router & två trådlösa antenner

Ubiquiti Amplifi HD - AC1750 Mesh 3-pack

  Art.nr: 1002274
  • Liten trådlös router + antenner för vägguttag
  • Display med olika infoskärmar
  • Upp till 1750 Mbit/s
  • Mobilapp för iOS och Android
  • 4 Gigabit LAN-portar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ubiquiti Amplifi HD Router är en liten kubformad router i paket tillsammans med två mesh-antenner för att du ska få stark wifi-signal i hela huset. Routern ger dig överföringshastigheter på upp till 1750 Mbit/s och de två externa antennerna kopplas in i varsitt vägguttag för att skicka vidare signalen och samtidigt kunna kommunicera med varandra. Installation, inställningar och ändringar görs direkt i din smartphone via en användarvänlig mobilapp. Förutom liten och stilren design har Ubiquiti Amplifi HD Router en display med pekskärm som kan visa exempelvis klockan eller aktuell nätverksstatus.

Diskret design med pekskärm

Själva routern är blott en decimeterstor, vit kub som blir lätt att placera utan att skämmas för sig. Undersidan har dessutom små dioder som lyser i mörkret.
Tack vare en display på framsidan blir den dessutom ännu snyggare att ha framme synlig. Den runda färgskärmen visar olika infoskärmar med exempelvis klocka, nätverksstatus, hastighet eller wifi-information. Växla mellan de olika skärmarna bara genom att svepa med fingret.

Få WiFi i varje hörn

Med i paketet ligger två antenner som kopplas in i ett vägguttag på lämpligt avstånd i huset. De fångar upp den trådlösa signalen från routern och skickar vidare för att nå ut i husets alla hörn, till balkongen, ut i trädgården och ner i källaren.

Fördelen med ett mesh-system är att alla noder kan prata med varandra kors och tvärs och behöver inte kommunicera en förutbestämd väg eller via routern. Du får även samma SSID från alla noder så dina enheter bara kan snappa upp signalen från den mesh-nod som är närmast.

Enkelt att komma igång

Den lilla storleken till trots ger den här routern dig höga nätverkshastigheter på upp till 1750 Mbit/s (450+1300 Mbps) via dual-bandteknik. På baksidan finns fyra gigabit ethernet-portar och en USB-kontakt.
För att komma igång laddar du ner Ubiquitis mobilapp till iOS eller Android där all initial konfiguration och inställningar görs. Appen tar hjälp av Bluetooth för att hitta din nya router och koppla upp så du behöver inte leta efter SSID och logga in.
I appen kan du sedan hålla koll på ditt nätverk, lägga till extender-antenner, sätta upp föräldrakontroll och gästnätverk med mera. Du kan sköta DHCP-inställningar, ställa in mac-adressfilter, göra nätverksdiagnos och avancerad portkontroll.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1002274 Ubiquiti Ubiquiti Amplifi HD - AC1750 Mesh 3-pack AFi-HD Ubiquiti Amplifi HD Router är en liten kubformad router i paket tillsammans med två mesh-antenner för att du ska få stark wifi-signal i hela huset. Routern ger dig överföringshastigheter på upp till 1750 Mbit/s och de två externa antennerna kopplas in i varsitt vägguttag för att skicka vidare signalen och samtidigt kunna kommunicera med varandra. Installation, inställningar och ändringar görs direkt i din smartphone via en användarvänlig mobilapp. Förutom liten och stilren design har Ubiquiti Amplifi HD Router en display med pekskärm som kan visa exempelvis klockan eller aktuell nätverksstatus. Diskret design med pekskärm Själva routern är blott en decimeterstor, vit kub som blir lätt att placera utan att skämmas för sig. Undersidan har dessutom små dioder som lyser i mörkret.Tack vare en display på framsidan blir den dessutom ännu snyggare att ha framme synlig. Den runda färgskärmen visar olika infoskärmar med exempelvis klocka, nätverksstatus, hastighet eller wifi-information. Växla mellan de olika skärmarna bara genom att svepa med fingret. Få WiFi i varje hörn Med i paketet ligger två antenner som kopplas in i ett vägguttag på lämpligt avstånd i huset. De fångar upp den trådlösa signalen från routern och skickar vidare för att nå ut i husets alla hörn, till balkongen, ut i trädgården och ner i källaren. Fördelen med ett mesh-system är att alla noder kan prata med varandra kors och tvärs och behöver inte kommunicera en förutbestämd väg eller via routern. Du får även samma SSID från alla noder så dina enheter bara kan snappa upp signalen från den mesh-nod som är närmast. Enkelt att komma igång Den lilla storleken till trots ger den här routern dig höga nätverkshastigheter på upp till 1750 Mbit/s (450+1300 Mbps) via dual-bandteknik. På baksidan finns fyra gigabit ethernet-portar och en USB-kontakt.För att komma igång laddar du ner Ubiquitis mobilapp till iOS eller Android där all initial konfiguration och inställningar görs. Appen tar hjälp av Bluetooth för att hitta din nya router och koppla upp så du behöver inte leta efter SSID och logga in. I appen kan du sedan hålla koll på ditt nätverk, lägga till extender-antenner, sätta upp föräldrakontroll och gästnätverk med mera. Du kan sköta DHCP-inställningar, ställa in mac-adressfilter, göra nätverksdiagnos och avancerad portkontroll. Router 5 14 3889 SEK 3889 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router