Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten trådlös mesh-router med pekskärm

Ubiquiti Amplifi HD Router - AC1750 Mesh

  Art.nr: 1002275
  • Display med olika infoskärmar
  • Upp till 1750 Mbit/s
  • Mobilapp för iOS och Android
  • 4 Gigabit LAN-portar
  • Kan utökas med mesh-noder

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ubiquiti Amplifi HD Router är en liten kubformad router som ger dig snabb, trådlös täckning. Den kan användas som fristående router eller utökas med mesh-noder och vara accesspunkt i ett Amplifi HD-system. Routern ger dig överföringshastigheter på upp till 1750 Mbit/s och installation, inställningar och ändringar görs direkt i din smartphone via en användarvänlig mobilapp. Förutom liten och stilren design har Ubiquiti Amplifi HD Router en display med pekskärm som kan visa exempelvis klockan eller aktuell nätverksstatus.

Ubiquiti Amplifi HD Router - AC1750  Mesh

Diskret design med pekskärm

Själva routern är blott en decimeterstor, vit kub som blir lätt att placera utan att skämmas för sig. Undersidan har dessutom små dioder som lyser i mörkret.
Tack vare en display på framsidan blir den dessutom ännu snyggare att ha framme synlig. Den runda färgskärmen visar olika infoskärmar med exempelvis klocka, nätverksstatus, hastighet eller wifi-information. Växla mellan de olika skärmarna bara genom att svepa med fingret.

Enkelt att komma igång

Den lilla storleken till trots ger den här routern dig höga nätverkshastigheter på upp till 1750 Mbit/s (450+1300 Mbps) via dual-bandteknik. På baksidan finns fyra gigabit ethernet-portar och en USB-kontakt.
För att komma igång laddar du ner Ubiquitis mobilapp till iOS eller Android där all initial konfiguration och inställningar görs. Appen tar hjälp av Bluetooth för att hitta din nya router och koppla upp så du behöver inte leta efter SSID och logga in.
I appen kan du sedan hålla koll på ditt nätverk, lägga till extender-antenner, sätta upp föräldrakontroll och gästnätverk med mera. Du kan sköta DHCP-inställningar, ställa in mac-adressfilter, göra nätverksdiagnos och avancerad portkontroll.

Ubiquiti Amplifi HD Router - AC1750  Mesh
1002275 Ubiquiti Ubiquiti Amplifi HD Router - AC1750 Mesh AFi-R Ubiquiti Amplifi HD Router är en liten kubformad router som ger dig snabb, trådlös täckning. Den kan användas som fristående router eller utökas med mesh-noder och vara accesspunkt i ett Amplifi HD-system. Routern ger dig överföringshastigheter på upp till 1750 Mbit/s och installation, inställningar och ändringar görs direkt i din smartphone via en användarvänlig mobilapp. Förutom liten och stilren design har Ubiquiti Amplifi HD Router en display med pekskärm som kan visa exempelvis klockan eller aktuell nätverksstatus. Diskret design med pekskärm Själva routern är blott en decimeterstor, vit kub som blir lätt att placera utan att skämmas för sig. Undersidan har dessutom små dioder som lyser i mörkret.Tack vare en display på framsidan blir den dessutom ännu snyggare att ha framme synlig. Den runda färgskärmen visar olika infoskärmar med exempelvis klocka, nätverksstatus, hastighet eller wifi-information. Växla mellan de olika skärmarna bara genom att svepa med fingret. Enkelt att komma igång Den lilla storleken till trots ger den här routern dig höga nätverkshastigheter på upp till 1750 Mbit/s (450+1300 Mbps) via dual-bandteknik. På baksidan finns fyra gigabit ethernet-portar och en USB-kontakt.För att komma igång laddar du ner Ubiquitis mobilapp till iOS eller Android där all initial konfiguration och inställningar görs. Appen tar hjälp av Bluetooth för att hitta din nya router och koppla upp så du behöver inte leta efter SSID och logga in. I appen kan du sedan hålla koll på ditt nätverk, lägga till extender-antenner, sätta upp föräldrakontroll och gästnätverk med mera. Du kan sköta DHCP-inställningar, ställa in mac-adressfilter, göra nätverksdiagnos och avancerad portkontroll. Router 4,9 8 1599 SEK 1599 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Router