Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

8-portars switch med VIP-port

ASUS GX-U1081

  Art.nr: 1009832
  • 8-portars switch
  • 10/100/1000Mbit/s
  • Quality of Service
  • VIP-port
  • Plug and play

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS GX-U1081 är en switch med totalt fem stycken nätverksportar varav en med prioriterad trafik för de enheter du inte vill tappa bandbredd till. Denna switch passar sig perfekt till kontoret eller lan-party med kompisarna.

Enkel användning 

Då GX-U1081 inte kräver någon programvara eller ytterligare konfiguration är det otroligt enkelt att använda. Du kan njuta av riktigt plug-.and-play utan någon som helst installation. Koppla i strömmen, koppla i nätverkskablarna och sätt igång.

Portarna konfigurerar sig automatiskt beroende på vilken typ av enhet du kopplar in. Med en praktisk indikatorlampa i tre olika färger ser du automatiskt vilken signalkvalitet som avslöjar vilken hastighet den inkopplade kabeln/enheten har stöd för. 

ASUS GX-U1081

QoS VIP-port

I den första porten som är döpt till "VIP" njuter du av dedikerad bandbredd för den inkopplade enheten som kan vara en dator, konsoll, mediabox eller kanske en nätverkshårddisk. Med Quality Of Service säkerställs en korrekt prioritering av trafiken.

ASUS GX-U1081

Energieffektiv

För att maximera energieffektivitet och spara ström så har GX-U1081 automatisk avstängning av de portar som inte används eller när en dator som är inkopplad inte är igång. Dessutom reducerar den ström för anslutna kablar som är kortare.

ASUS GX-U1081

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009832 ASUS ASUS GX-U1081 90IG0670-BO3R00 ASUS GX-U1081 är en switch med totalt fem stycken nätverksportar varav en med prioriterad trafik för de enheter du inte vill tappa bandbredd till. Denna switch passar sig perfekt till kontoret eller lan-party med kompisarna. Enkel användning  Då GX-U1081 inte kräver någon programvara eller ytterligare konfiguration är det otroligt enkelt att använda. Du kan njuta av riktigt plug-.and-play utan någon som helst installation. Koppla i strömmen, koppla i nätverkskablarna och sätt igång. Portarna konfigurerar sig automatiskt beroende på vilken typ av enhet du kopplar in. Med en praktisk indikatorlampa i tre olika färger ser du automatiskt vilken signalkvalitet som avslöjar vilken hastighet den inkopplade kabeln/enheten har stöd för.  QoS VIP-port I den första porten som är döpt till "VIP" njuter du av dedikerad bandbredd för den inkopplade enheten som kan vara en dator, konsoll, mediabox eller kanske en nätverkshårddisk. Med Quality Of Service säkerställs en korrekt prioritering av trafiken. Energieffektiv För att maximera energieffektivitet och spara ström så har GX-U1081 automatisk avstängning av de portar som inte används eller när en dator som är inkopplad inte är igång. Dessutom reducerar den ström för anslutna kablar som är kortare. Switch 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Dator & Surfplatta
  2. Nätverk
  3. Switch